27 / 06 / 2024

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Bayrama kadar alın! Gram altın tam bu kadar olacak! 

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Bayrama kadar alın! Gram altın tam bu kadar olacak! 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyenlerin bayrama kadar alım sürecini tamamlamaları konusunda uyardı.



Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarındaki düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunu araştırırken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten yanıt geldi. Memiş, altın almak isteyenlerin bayrama kadar alım sürecini tamamlamalarını söyledi. 

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Bayrama kadar alın! Gram altın tam bu kadar olacak! 

ALTIN ALMAK İSTEYENLER DİKKAT!

İslam Memiş altın almak için bekleyenleri uyardı. Memiş, altın yatırımcılarını uyararak son alım fırsatı için tatih verdi. Memiş,  "Bayrama kadar alım sürecinin tamamlanması gerektiğini söyleyebilirim. Haziran ayının bayram dolayısıyla kısa bir ay olacağını anımsatmak isterim" dedi.

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMU!

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda özellikle altın yorumları ile tanınan İslam Memiş altın yorumu merak ediliyor. İşte yatırımcıların merakla beklediği altın yorumu geldi. Memiş, gram altın için haftayı 2 bin 327 dolar seviyesinden tamamladığını açıkladı.

Memiş, takip ettiği bant aralığının aynı olduğunu söyleyerek rakamları sıraladı. Gram altında beklediği bant aralığı, 2 bin 280-2 bin 380 dolar seviyeleri.
Memiş, geçen haftaki altın fiyatlarındaki yükselişin 2 bin 363 dolar seviyesiyle sınırlı kaldığına da değindi.

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Yatırımcılar gram altının ne kadar olacağını merak ediyor. Bugün 2440 liradan işlem gören gram altının geleceği seviye araştırılıyor. Memiş, gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Altın uzmanı İslam Memiş, bu hafta da altında baskılanmanın devam edeceğini söyledi.

Memiş ons altında bu hafta 2 bin 300- 2 bin 350 dolar aralığını takip edeceğini açıkladı ve yılın son düşüşü olacağının altını çizdi.  Memiş gram altında beklentisinin 3000 lira seviyeler olacağını açıkladı.                                                                                                                                      

Harem Altın fiyatları! Altın almak isteyenler dikkat! Tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 

Geri Dön