Kent Haberleri

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Gram altın tam bu kadar olduğunda hemen alın! Elinizi çabuk tutun!

Altın fiyatları son dönemlerde yükselişe geçerken yatırımcılar alım fırsatı için ekranlara kilitlendi. İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Gram altın tam bu kadar olduğunda hemen alın! Elinizi çabuk tutun!  Gram altın tam bu kadar olduğunda hemen alın! Elinizi çabuk tutun! İşte İslam Memiş altın yorumu

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın için Altının piri İslam Memiş, alım fırsatını açıkladı.  Gram altın tam bu kadar olduğunda hemen alın! Elinizi çabuk tutun! İşte İslam Memiş altın yorumu...

ALTIN İÇİN ALIM FIRSATI!

Altın almak isteyen vatandaşlar altının alım fırsatının ne zaman olduğunu araştırıyor. Altın fiyatları son zamanlarda yeni rekorlara imza atarken yatırımcılar, geç kaldıklarını ve bu seviyelerden artık altın alıp almayacaklarını merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için alım fırsatını açıkladı.

Memiş, gram altının alım fırsatı için rakamları peş peşe açıklayarak yatırımcıları uyardı:  '' Yılın ilk çeyreğinde 1200 lira, devamında 1300 lira ondan sonra da 1450 lira ve devamını göreceğiz.

Bu seviyelerin alım fırsatı verdiğini düşünüyorum o yüzden. 2022 yılında baskılanan ons altın artık gerçek değerinin yani 2000 dolar üzerinde ataklar gerçekleştirebilir. 770 lira seviyesinden 1159 liraya kadar yükselen gram altın,  yükselmeye devam ediyor.  

Geçtiğimiz hafta altının ons fiyatı 1830’a kadar geriledi, sonra toparlandı. Ne oldu? ABD’de tarım dışı istihdam verisi ve işsizlik rakamları açıklandı. Beklentilerin iyi gelmesi Fed’in politikalarında yumuşama beklentisiyle emtia fiyatları pozitif hareketini sürdürdü. '' ifadelerine yer verildi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları bugün de ekonomi gündeminde yer alıyor. Altın fiyatları yeni güne yukarı yönlü başladı. Ons altın bugün 1878 dolara kadar yükselirken gram altın 1150 lira seviyesini aştı. An itibariyle gram altın 1159 liradan satlıyor, çeyrek altın 1895 liradan, yarım altın 3789 liradan tam altın ise 7549 liradan işlem görüyor.

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Altın fiyatları rekora doymuyor! Tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü! Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları