Altın & Gümüş

İslam Memiş altın için tarih verdi! Her şey 1 Eylül'de olacak!

Altın fiyatlarının ne yönde hareket edeceği merakla takip edilirken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Eylül başını işaret etti. Genel beklentinin politika faizinde bir değişikliğe gidilmeyeceği görüşünün yaygın olduğu belirten Finans Analisti İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına oldukça önemli uyarılarda bulundu

Ekonomi piyasasında yoğun bir haftaya yaşanırken gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklanmış durumda. Genel beklentinin politika faizinde bir değişikliğe gidilmeyeceği görüşünün yaygın olduğu belirten Finans Analisti İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına oldukça önemli uyarılarda bulundu. Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda doların yükselişe geçeceğini öne süren ünlü ekonomist, altının 1.012 ile 1.040 lira aralığında dalgalanmaya devam edeceğini ifade etti. Altın ve gümüşte yükselişler yaşanmasını da beklediğini söyleyen İslam Memiş, "1 Eylül itibari ile asıl yükselişi altın ve gümüş tarafında bekliyorum" dedi.

Merkez Bankası, perşembe günü açıklayacağı faiz kararından önce yurt içi ve yurt dışı piyasalardaki son durumu değerlendiren Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

"Şimdi almayın" diyen İslam Memiş, gram altın için tarih paylaştı!

Ekonomist Remzi Özdemir borsada olacakları 1 gün önceden tek tek açıkladı!

Selçuk Geçer'den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL'yi görebilir