Altın & Gümüş

İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi işaret etti!

Ekotürk kanalında konuşan İslam Memiş, gram altın ve dolar için en düşük olabilecek seviyelere karşı uyardı, tarih verdi ve uyarılarda bulundu. Ekotürk kanalında konuşan İslam Memiş, gram altın ve dolar için en düşük olabilecek seviyelere karşı uyardı, tarih verdi ve uyarılarda bulundu

Ünlü Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son gelişmeleri ve enflasyonun piyasaya etkisini değerlendirdi.

Ekotürk kanalında konuşan İslam Memiş, gram altın ve dolar için en düşük olabilecek seviyelere karşı uyardı, tarih verdi ve uyarılarda bulundu.

Memiş'in değerlendirmelerinden öne çıkan detaylar şu şekilde:

"Türkiye önemli bir ekonomik krizin içinde ancak buna ek olarak bir operasyon sürecini de beraberinde götürüyor. Bunun önde gelen sebeplerinden biri de döviz kuru aksiyonlarıyla birlikte ekonomi kurmaylarının ciddi projeleri var. Ekonomik paketl beraber döviz kurlarında önümüzdeki bir ay içeriside şiddetli bir gerileme beklediğimi de söyleyebilirim."
 

"Dolar için 17 lira 80 kuruşu bekliyorum, gram altında ise beklentim 1050 lira seviyesinde. Bu rakamları da nisan ayı içerisinde sıkça paylaştım. Kişisel tercihimle beraber özellikle Türkiye'deki sıcak para akışının şu aşamada gelebileceğini ve tedbirlerin kur üstünde etkili olacağını sanıyorum.

Memiş, en iyi rakamı açıkladı

En iyi rakam 15,88 TL gram altın TL'de ise 950 TL, gram gümüş ise 11,50 olarak görüyorum. Ben yine tekrar kişisel terchilerimi, varlıklarımı korumak için korumuş olacağım.

Elon Musk'ın başı büyük dertte! Dogecoin 258 milyar dolara patladı!

Kirası zamlanan vatandaşlar soluğu orada aldı!

Ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi altın ve dolar uyarısı!