Altın & Gümüş

İslam Memiş altın ve dolar için öyle bir rakam verdi ki... O gün yer yerinden oynayacak! Duyduk duymadık demeyin

Altın piyasa uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için rakam vererek yatırımcıları yükselişlerin olacağı o tarih için uyardı. Yer yerinden oynayacak, duyduk duymadık demeyin... Duyduk duymadık demeyin, o tarihte yer yerinden oynayacak

Altın ve Piyasa uzmanı İslam altın ve dolar için kritik günlerin geldiğini söylerken yatırımcılara uyarılarda bulundu. Duyduk duymadık demeyin, o tarihte yer yerinden oynayacak...

Peki altın fiyatları yükselecek mi? Altın ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte tüm merak edilenler...

ALTIN VE DOLAR İÇİN O RAKAM AÇIKLANDI...

Altın ve dolar fiyatları için İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Altın ve doların yükseliş trendine gireceğini söyleyen İslam Memiş, tarih vererek şu ifadeleri kullandı: " Dolar kuru yüksek olduğundan gram altın 1.030-1.040 aralığında dalgalanmaya devam ediyor. Ağustos ayının sonuna kadar gram altını 1.012 lira ile 1.050 lira aralığında takip etmeye devam edeceğim. Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler bekliyorum. 1 Eylül itibari ile yükseliş altın ve gümüş tarafında bekliyorum." 
 

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ALTIN, DOLAR...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, eylül ayındaki Fed faiz kararına dikkat çekerek o tarihte altın ve doların baskılardan dolayı yükselişe geçeceğini söyledi.

Altın ve dolar yatırımcılarını mutlu  edecek açıklamaları peş peşe yapan Memiş şunları söyledi: "FED’in Eylül’de 50 baz puanlık faiz artırımına gitmesi ve güvercin tondaki açıklamaları uzun süredir baskılanan altın ve gümüşü pozitif yönde etkileyebilir. 1.786 dolar seviyesindeki ons altın fiyatı ve 20,53 seviyesinde olan gümüş ons fiyatı bence kademeli alım fırsatı sunmaktadır." dedi.

 

ONS VE GRAM ALTINDA SON DURUM

Bugün saat 14:00'da Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Karar öncesi altın ve dolar fiyatları dalgalı seyrine devam ediyor.

Ons altın şu sıralar 1768 dolardan gram altın ise alış 1027 lira, satış 1039 liradan işlem görüyor.

İslam Memiş net rakamı açıkladı: Bir ay sonra altın fiyatları bu kadar olacak! Bu rakamları bir daha göremeyeceksiniz