Kent Haberleri

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek!  ABD Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrasında altın fiyatlarında düşüş başladı

Altın Kahini İslam Memiş, altın ve dolar için yeni değerlendirmelerde bulundu. ABD Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrasında altın fiyatlarında düşüş başladı.Dolar ise küresel piyasalarda değerlenmeye başladı.  Bu gelişmeler sonrasında İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi. Peki altın fiyatları ne olacak? Dolar ne olur?

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İSLAM MEMİŞ ALTIN VE DOLARIN YENİ GÜZERHANINI AÇIKLADI!

İslam Memiş'in  altın ve dolar için yeni değerlendirmesine ''baskılanmalar devam edecek'' sözüyle başladı.

Memiş, Baskılanma sürecinin devam edeceğini söyleyerek; 'Endeks, geçen haftayı 5 bin 58 puandan tamamlamıştı. 4 bin 950-5 bin 250 puan geçerliliğini koruyor. Kısa vade için baskılanma süreci devam edebilir.'' ifadelerine yer verdi. 

Memiş, dolar kuru için 18,84 TL-18,89 TL rakamlarının ekranlarda geçerli olduğunu söyleyerek serbest piyasada rakamların 19,10 TL-19,30 TL seviyesinde yer aldığını aktardı. Bu rakamların devam edeceğini söyleyen İslam Memiş, kısa vadede kontrollü sürecin devam edeceğini açıkladı.

Öte yandan Memiş yatırımcılar için farklı bir uyarıda bulundu. 2023 yılında dolar yerine Euro'nun daha çok değerleneceğini söyledi. 

Altın fiyatları için ise yükselişlerin devam edeceğini  bir sonraki hedefinin 1550 TL olduğunu ifade etti. Dolar ve ons altın tarafında sert ataklar beklediğini altını çizen Memiş, yılın ikinci yılını işaret ederek yatırımcıları uyardı.


 

 

ALTIN VE DOLARDA SON DURUM!

Altın ve döviz piyasası bugün de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru bugün  19,12 TL alış fiyatı, 19,145 TL satış fiyatı üzerinden değerleniyor. Dolar endeksi bugün yüzde 0,51 düşüşle 104 bandında hareket ediyor. Ons altın fiyatı ise şu dakikalarda 1855 dolar, gram altın fiyatı 1153 lira, çeyrek altın fiyatı ise 1885 liradan işlem görüyor.  Altın fiyatları yükselmeye devam ederken dolar/TL kuru yatay işlem görümeye devam ediyor.

Altın fiyatları gaza bastı! Peş peşe açıklandı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! 5 Mart 2023 altın fiyatları

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Dolar 14 gün sonra tam bu kadar olacak! Geri sayım başladı! 1 doları bile olanlar pusuya yattı! Hemen bakın

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!