Kent Haberleri

İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi! Bugüne kadar böyle bir şey görmedim! 3 farklı rakam...

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş'ten ''Bu güne kadar böyle bir şey'' görmedim diyerek 3 farklı rakamı açıkladı. 3 farklı rakamı ortaya çıktığını söyleyen Memiş bugüne kadar böyle bir şey görmedim dedi

Altın fiyatlarındaki dalgalanmaları değerlendiren İslam Memiş, yatırımcılara kendisinin de çok şaşırdığı durumu anlattı. 3 farklı rakamı ortaya çıktığını söyleyen Memiş bugüne kadar böyle bir şey görmedim dedi. İşte ayrıntılar...

3 FARKLI RAKAM...

İslam Memiş, TV 100'de kaleme aldğı yazısında altın fiyatları ile ilgili şaşırtıcı bir durumdan bahsetti. Yurt içi piyasalarda altında 3 farklı rakamın ortaya çıktığını söyledi. Ekran fiyatı (Merkez Bankasının belirlediği) 2- Banka fiyatı (Bankaların belirlediği) 3- Serbest Piyasa fiyatı (Talebin belirlediği) şeklinde 3 farklı altın fiyatının ortaya çıktığını açıkladı. Mesela altın fiyatlarının ekranlarda 1253 TL, bankalarda 1332 TL serbest piyasalarda ise 1361 TL olduğunu söyledi. 

Memiş üç farklı fiyatlamalarla karşı karşıya kalındığını ve yatıırmcıların iki türlü alım yaptını söyledi. Yatırımcılar  ya banka üzerinden ya da Kapalıçarşı’dan fiziki yani gerçek rakam olarak alım yapıyor. Seçim öncesinde altın fiyatlarındaki makasın da oldukça açık olduğunun altını çizen Memiş, altın alım satım konusunda yatırımcıların dikkatli olmalarını söyledi.

YENİ REKORLAR GÖRECEĞİZ!

İslam Memiş, iki farklı yatırımcının olduğunu söyledi. Bunlardan biri elinde altın bulunduran diğeri ise alım için geciken yeni alacaklar... Elinde altın bulunduranların aceleci davranıp altınlarını satmamalarını söylerken altın almak için bekleyenlerin ise alım fırsatının tekrar doğacağını söyledi. Memiş altında yeni rekorlar görüleceğinin de altını çizdi. İslam Memiş, gram altının 1450 TL, 1500 TL olacağını açıkladı.

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları yatırımcılar tarafından heyecanla takip edililiyor.  Altının ons fiyatı bugün 1983 dolar, gram altın fiyatı 1355 TL, çeyrek altın fiyatı bugün, 2235 TL'den işlem görüyor. 

Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

İslam Memiş gümüş için net rakamı açıkladı! Elinde gümüş olanlar hazır olun! O rakam geliyor