Altın & Gümüş

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyararak, 2023-2024 yılından en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Yatırımcılar ters köşe olacak!

ALTINDAN DAHA FAZLA KAZANDIRACAK!

İslam Memiş, 2023 yılı için yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu. 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracını açıklamadan çnce herkes altın demesini beklerken İslam Memiş gümüş olarak açıkladı. 2023-2024 yılında yatırımcısına altından daha fazla kazandıran yatırım aracının gümüş olacağını açıklayan Memiş önümüzdeki iki sene gümüşün çok kazandıracağını açıkladı. 

Memiş: "Daha ucuz ve daha fazla kazandıran bir yatırım aracı olduğu için gümüş daha çok tercih ediliyor. Geçen sene gram altın yatırımcısına yüzde 43 kazandırmıştı ama gümüş yüzde 45 kazandırmıştı. 2023 ve 2024 yıllarında gümüşün performansının altına göre daha fazla olacağını düşünüyoruz" dedi.

 

YATIRIMCILAR DİKKAT!

İslam Memiş seçimden sonra piyasalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, seçimden önce şu kazanırsa işte dolar şu kadar olacak diyenlere seslenerek ''İşte gördüğünüz gibi sabah saatlerinde Kapalı Çarşı piyasasında dolar/TL 20,70 seviyesine kadar geriledi. Sen milleti 23 liradan dolar aldırdın, 1.600 liradan gram altın aldırdın. Neredesin şimdi…" diyerek yatırımcıları uyardı.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL OLDU? 1 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

1 Haziran gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merakla araşıtılmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Bugün gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Bugün gümüşün ons fiyatı 23,40 dolar olurken, gümüşün gram fiyatı 15,61 TL, satış fiyatı 16,97 TL'den işlem görüyor. 

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Ne altın ne de dolar! Bu sene buna yatırım yapanlar servetine servet katacak! İslam Memiş net cevap verdi!