Altın & Gümüş

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dışında yatırımcılara daha karlı çıkacakları bir yatırım aracını önerdi. Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu! Grma altın bugün 1499 lira ooldu

Seçim sonrasında altın ve döviz kurları hızla yüklemeye devam ediyor. Grma altın bugün 1499 lira ooldu. Dolar 23 TL euro/TL kuru ise  24 TL seviyesine yükseldi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara seslenerek, altından daha karlı bir yatırım aracını önerdi.Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

ALTINDAN DAHA KARLI YATIRIM ARACI!

Son zamanlarda altın ve döviz kurlarındaki yükseliş yatırımcıların dikkatini çekti. Altın ve dolar ile ilgili yorumlar gelirken İslam Memiş, altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Gümüş yatırımının altından daha fazla kaznaıdracğaını öngören İslam Memiş, öenmli değerlendirmelerde bulundu.  Memiş, son yıllarda gümüş yatırımının hızla değer kazandığını ve bundan dolayı tarcih edilme oranının yükseldiğini açıkladı.

 

İslam Memiş gümüş yatırımı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:  "Gümüş, daha ekonomik ve daha karlı bir yatırım aracı olarak tercih ediliyor. Geçtiğimiz yıl gram altın yüzde 43 kar sağlarken, gümüş yüzde 45 kar elde etti. Önümüzdeki yıllarda da gümüşün altına kıyasla daha üstün performans göstereceğini tahmin ediyoruz, özellikle 2023 ve 2024 yıllarında." dedi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 7 Haziran 2023 gümüş fiyatları kaç TL? 1 gram gümüş fiyatı ne kadar? İşte 7 Haziran 2023 gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 7 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

7 Haziran Çarşamba gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 23,45 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gramı 17,25 liradan, 18,75 liradan satılıyor. 

Dolar raydan çıktı! 23 TL'yi aştı geliyor...

Altın taş üstünde taş bırakmadı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları 

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı!