29 / 08 / 2024

İslam Memiş altının 4 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı, duyanlar kuyumcuya koştu!

İslam Memiş altının 4 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı, duyanlar kuyumcuya koştu!

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar hız kesmeden devam ederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten de yine çok konuşulacak bir açıklama geldi. İşte İslam Memiş’in yatırımcılar tarafından merakla beklenen o açıklamalar…



Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, hem yatırımcıların hem de uzmanların gündemindeki yerini koruyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre özellikle ons altında yaşanan ani yükselişler, yatırımcıları şaşırtmaya devam ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in programına konuk olan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, altın fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalar yaparken, özellikle ons altındaki hareketliliğin yatırımcılar için kritik seviyelere işaret ettiğine de değindi.

Geçtiğimiz hafta sert bir yükseliş gösteren ons altın, 2 bin 475 dolardan toparlandı ve 2.510 dolara kadar çıktı. Söz konusu bu artış, gram altını da etkiledi ve yatırımcıların yüzünü güldürdü. Gökalp İçer açıklamasında altın piyasasındaki görünümün pozitif olduğunu ve yükselişin devam edeceğini kaydetti.

Gökalp İçer açıklamasında ons altının sene sonunda 3.000 dolara yaklaşabileceğini belirttti. Söz konusu bu tahmin, altın yatırımcıları için senenin geri kalanında yeni bir beklenti oluşturdu. 

İslam Memiş altının 4 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı, duyanlar kuyumcuya koştu!

İSLAM MEMİŞ’TEN ALTIN AÇIKLAMASI


Gündemden düşmeyen altın fiyatlarının geleceği üzerinde ABD Başkanı Jerome Powell’ın açıklamaları ve merkez bankası alımları etkili olmayı sürdürüyor. Piyasalar, önümüzdeki Eylül’de gelecek PCE verilerini ve GSYİH rakamlarını yakından takip edecek. Uzmanlar, söz konusu bu verilerin altın fiyatları üzerindeki etkisini dikkatle izliyor.

Yaptığı her açıklama dikkat çeken ve yatırımcılar tarafından da yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yıl sonu için gram altın beklentisini 3.000-3.500 lira olarak açıkladı. Açıklamasında ons altının seyrinin gram altını da etkileyeceğini dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları yıl sonuna kadar dikkatli olmaya davet etti.

Karar’da yer alan habere göre yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın piyasalarında yaşanan hareketlilik, yatırımcılar için hem fırsatlar hem de riskler barındırıyor. Uzmanların konu ile ilgili olarak yaptığı tahminler ve piyasa analizleri, yatırımcılara yol gösterici olabilir. Özellikle ons altında yaşanan  yükseliş beklentisi, gram altın fiyatlarını da yukarı çekebilir. Bu sebeple yatırımcıların piyasa verilerini dikkatle takip etmeleri ve uzmanların uyarılarını göz önünde bulundurmaları oldukça önemli.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘Birilerinin cebine 85 milyar dolar aktardılar’ demişti! İşte İPA raporundaki o detaylar!

İstanbul'da en çok ve en az konut nerede satıldı? İPA raporuna göre İstanbul'un en çok talep gören ilçesi belli oldu!

Gayrimenkul yatırımında manzara değişti! Yurt dışından gelen ve giden gayrimenkul yatırımı neredeyse eşitlendi!


Geri Dön