Kent Haberleri

İslam Memiş az önce tek tek açıkladı, duyanların aklı başından gitti! Bunu yapan çok kazanacak! Hemen bakın!

İslam Memiş az önce tek tek açıkladı, duyanların aklı başından gitti... Bunu yapan çok kazanacak... Hemen bakın...Yaşanan depremin piyasaları nasıl etkileyeceği merak edilirken, Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depreminden sonra piyasaları değerlendirdi. Yaşanan depremin piyasaları nasıl etkileyeceği merak edilirken, Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. 

İslam Memiş az önce tek tek açıkladı, duyanların aklı başından gitti... Bunu yapan çok kazanacak... Hemen bakın...
 

Karar'da yer alan habere göre, altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların da gündeminde yer alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, gram altın geçtiğimiz günlerde rekor üstüne kırarken yaşanan deprem sonrası fiyatlarda da hareketlilik başladı. Yatırımcıları peş peşe uyaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de önemli açıklamalar yaptı.

İslam Memiş az önce tek tek açıkladı, duyanların aklı başından gitti... Bunu yapan çok kazanacak... Hemen bakın...
 

BUNU YAPAN ÇOK KAZANACAK

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası vatandaşlar altın fiyatlarında yaşanan son durumu da merak etti. Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş altında düşüşlerin yaşanacağını dile getirerek, geçen hafta Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarından sonra bin 959 dolar seviyesine yükselen onsun haftayı bin 865 dolar seviyesinden tamamladığını söyledi. Açıklamasında teknik olarak bin 850 dolar, devamında bin 830 dolar öngörüsünün devam ettiğini belirten İslam Memiş, bu hafta altının ons fiyatında gerilemenin devam edeceğini belirterek, altının ons fiyatında takip edeceğiğini ve bant aralığının bin 830-bin 895 dolar aralığı olduğunu söyledi.

İslam Memiş az önce tek tek açıkladı, duyanların aklı başından gitti... Bunu yapan çok kazanacak... Hemen bakın...

İSLAM MEMİŞ TEK TEK AÇIKLADI, DUYANLARIN AKLI BAŞINDAN GİTTİ

Yaptığı açıklamada gram altın için alım fırsatını da duyuran Altının Efendisi İslam Memiş beklediği düşüşlerin başladığını belirterek, altının ons fiyatında yaşanan düşüşlerin gram altında da düşüşlere neden olduğunu söyledi.

Açıklamasında geçen hafta serbest piyasalarda bin 198 liraya yükselen gram altının bin 162 liradan haftayı tamamladığını kaydeden İslam Memiş, altının ons fiyatında düşüşlerin devam edeceğini beklediği için gram altında da düşüşlerin devam edeceğini kaydetti. İslam Memiş, ekranlarda bin 110 liraya kadar geri çekilebileceğini kaydederek, serbest piyasalarda bin 140 lira olduğunu söyledi.

"Yükselişlerde ise bin 170 lira seviyesi direnç seviyesi" diyen İslam Memiş, bu hafta bin 140-bin 170 lira aralığını takip edeceğini kaydederek, bu hafta alım için güzel bir hafta olduğunu tahmin ettiğini belirtti. Açıklamasında bir sonraki hedefin 1.200 lira olduğunu söyleyen İslam Memiş, iki haftalık düşüşüm yerini hızlı yükselişlere bırakabileceğini de kaydetti.

Altın fiyatlarında resmen 7 şiddetinde deprem! Bir bir açıklandı, duyanların adeta içi yandı! Altını olanlar çok dikkat

Emeklilere son dakika ikramiye müjdesi! Tek tek açıklanan bu yeni rakamı duyanın ayakları yere değmiyor! Hemen bakın!

Gram altının 5 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! 1 gram bile altını olanın adeta aklı başından gitti! Hemen bakın