Ekonomi

İslam Memiş: Beklenen gün geldi! Borcu olanlar bir kez daha düşünsün! İşte detaylar!

İslam Memiş, güncel altın fiyatlarından bahsetti ve borcu olanlara uyarılarda bulundu. İşte detaylar!Özellikle altın borcu olanlar tarafından yakından altın piyasası yakın mercek altında

Güncel ve anlık altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından düzenli bir şekilde takip ediliyor. Özellikle altın borcu olanlar tarafından yakından altın piyasası yakın mercek altında. Finans uzmanı İslam Memiş, son yazısında altının yükselişine dair açıklamalarda bulundu.

İşte haberin detayları…

Ünlü ekonomist İslam Memiş altındaki yükselişe dikkat çektiği son yazısında, borçluları uyardı. İslam Memiş'in "Satış için zaman geldi" sözleri ise dikkatleri üzerine topladı. İşte, ünlü ekonomistin İslam Memiş'in altına dair yaptığı yorumlar!

Son zamanlarda yükseliş sürecine giren altın fiyatları hafta başında yeni bir rekor kırarak 1164 TL'ye kadar çıkmıştı. 19 Ocak 2023 Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası faiz kararı öncesinde de altın fiyatlarında son durum yatırımcıların gündeminde yer alıyor.

ÇEYREK ALTIN VE GRAM ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gram altın fiyatları 19 Ocak 2023 Perşembe günü saat 13.30'da belirtilen güncel verilere göre, 1153 TL alış ve 1154 TL de satış fiyatıdır. Çeyrek altın fiyatları 19 Ocak 2023 Perşembe günü açıklanan verilere göre, 1915 TL alış ve 1931 TL satış fiyatı üzerinden işlem görmektedir.

ALTIN, DOLAR KARŞISINDA ATAĞA GEÇTİ!

Elindeki parayı altın ve dolara yatırmayı düşünen kişilereuyarılarda bulunan finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Pazartesi günü belirttiğim gibi dolar karşısında diğer emtiaların coştuğunu gördük" dedi. Ünlü ekonomist İslam Memiş, yazısının devamında ise gram altında beklediği yeni gelişmeyi şöyle açıkladı;

"GELECEK SATIŞLAR İÇİN DİNLENMESİ GEREK"

"Altının ons fiyatı 1901 dolar, gümüşün ons fiyatı 24,18 dolar, EUR/USD paritesi 1,0838, GBP/USD 1,2242 seviyelerine kadar yükseldi. Ama kâr satışı için zaman geldi. İki haftalık yükselişe biraz ara vermiş gibi. Gelecek yükselişlerin sağlıklı olması için biraz dinlemesi gerek. Ondan sebep alım yapmamış, gecikmiş veya eline yeni TL geçenler önümüzdeki iki haftayı takip etmeli. Altının ons fiyatında 1850 ile 1835 dolar, gümüşün ons fiyatında 23,20-22,50 destek seviyeleri görülüyor.

Orta ve uzun vadede EUR/USD paritesinde 1,15, GBP/USD 1,32, altın ons 2 bin 350 dolar, gümüş ons 40 dolar seviyelerinin yakın takipçisi olacağım."

Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl engellenir?

Ev hayali kuranlara güzel haber! 60 bin TL’ye sizin de eviniz olsun! TOKİ harekete geçti!