02 / 09 / 2024

İslam Memiş bu kez de ‘Kırılma noktası olacak’ diyerek uyardı! Bu tarihe dikkat!

İslam Memiş bu kez de ‘Kırılma noktası olacak’ diyerek uyardı! Bu tarihe dikkat!

Yaptığı her açıklama altın, dolar, euro ve borsa yatırımcıları tarafından oldukça yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu kez de ‘Kırılma noktası olacak’ diyerek uyardı...



 

Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından oldukça yakından takip edilen Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kripto para, borsa, gram altın, dolar ve euro yatırımcılarını uyardı ve bu tarihe dikkat çekti. İslam Memiş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ayrıca bunun bir kırılma noktası olacağını açıkladı. İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in o açıklamaları…

İslam Memiş bu kez de ‘Kırılma noktası olacak’ diyerek uyardı! Bu tarihe dikkat!

Finans analisti İslam Memiş, kripto para, borsa, gram altın, dolar ve euro yatırımcıları için çok önemli bazı uyarılar yaptı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre İslam Memiş, TV100'de kaleme aldığı yazısında, bu ayın ilk haftasının hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda yoğun geçeceğini dile getirerek, "Veri akışının yoğun olduğu haftada volatilite oldukça yoğun olur. Ondan sebep kısa vadeli işlemlere dikkat!" ifadelerini kullandı.

Haber Global’den Ayşen Korkmaz imzalı habere göre Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "bu hafta takip edeceğimiz önemli veriler şu “şekilde diyerek açıkladı:

- Salı günü Türkiye İstatistik Kurumu enflasyon verisi
- Çarşamba günü Euro bölgesi ÜFE
- Perşembe günü ABD’de ADP İstihdam
- Cuma günü ABD Tarım Dışı İstihdam
- Cuma gecesi ise Fitch, Türkiye raporu

Ülkemizde enflasyon verisinde düşüş beklendiğini dile getiren İslam Memiş, "ABD’den açıklanacak olan veriler de, Fed’in faiz politikasını belirleyecek. Bu ay iç politik gelişmelerinin de yaşanacağı bir ay olacak." dedi.


"KIRILMA NOKTASI OLACAK"

Finans Analisti İslam Memiş, Eylül ayının genel itibarıyla yoğun bir ay olacağını dile getirerek, “AK Parti MKY’de yerel yönetimler ve kabinede bazı isim değişikliklerinin gündeme geleceğini düşünüyorum. 18 Eylül tarihinde FED’in faiz kararı, küresel piyasalar için bir kırılma noktası olacak. Fed’in faiz kararı, küresel piyasalarda yeni fiyatlamalara sebep olacak." dedi.

 

Eylül'de kiralara ne kadar zam gelecek? O rakamlar peşi sıra açıklandı! Hemen bakın!

Konut fiyatları maliyetin altına düşerse ne olur? 

İzmir’de düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeler!


Geri Dön