Altın & Gümüş

İslam Memiş bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar gözünüzü dört açın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, vatandaşlara yaptığı yatırım tavsiyeleri ile dikkatleri üzerine çekerken, bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine'yi açıklamasının ardından döviz ve altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketlilik görüldü

Piyasalardaki hareketlilil devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine'yi açıklamasının ardından döviz ve altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketlilik görüldü. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara tavsiyelerde bulunurken, bu sene en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. 

BU SENE EN ÇOK KAZANDIRACAK YATIRIM ARACI!

Altın yorumları ile tanınan ünlü uzman İslam Memiş, bu sefer altın değil gümüş ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vatandaşın bu sene ne altın, ne dolar ne de eurodan kazanacağını belirterek, gümüş üzerinde durdu.

İslam Memiş, bu sene yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

2023 yılında gümüş fiyatlarının altına göre daha iyi bir performans  göstereceğini söyşleyen İslam Memiş, fiyatların son dönemde rekor seviyeye ulaştığını açıkladı. Gümüş fiyatlarının önemli bir nmoktaya geldiğini belirten İslam Memiş, 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 5 Haziran 2023 gümüş fiyatları kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Güncel gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 5 HAZİRAN GÜMÜŞ FİYATLARI

5 Haziran Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları güne yükselişle başladı. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar, gümüş fiyatları kaç lira, güncel gümüş fiyatları kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Gümüş fiyatları bugün 15,72 TL, satış fiyatı ise 17,105 liradan işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 23,43 dolardan değerleniyor.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Dolarda yeni rekor! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Son dakika dolar gelişmesi

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak!