Altın & Gümüş

İslam Memiş bugüne dikkat çekti! Bir yeni tarih bir de indirim müjdesi verdi

Altın ve para piyasalarına ilişkin yaptığı uyarılarla dikkat çeken İslam Memiş önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmelere dair ipuçları verdi. Akaryakıtta indirimlerin olacağını söyleyen İslam Memiş, bitcoin için yeni bir tarih de verdi. Bugün Bitcoin tarafında ciddi toparlanma geldi, umutlar biraz daha yeşerdi ama 18-22 bin dolar aralığı gerçekliliğini koruyor' demesinin ardından gelen 'Önümüzde 13 Eylül var' demesi üzerine yatırımcılar bugüne dikkat kesildi

İslam Memiş'in dün 'Bitcoin'de 21 bin dolar seviyesi var. Bugün Bitcoin tarafında ciddi toparlanma geldi, umutlar biraz daha yeşerdi ama 18-22 bin dolar aralığı gerçekliliğini koruyor' demesinin ardından gelen 'Önümüzde 13 Eylül var' demesi üzerine yatırımcılar bugüne dikkat kesildi.  İslam Memiş'in bir sonraki verdiği tarihin 21 Eylül olduğunu hatırlatmak da fayda var... 

İslam Memiş yine çok konuşulacak bir açıklamada bulunmuş akaryakıtta pompa fiyatlarına yansıyacak indirimlerin müjdesini vermişti.  

İşte İslam Memiş'in açıklamalarından satır başları...

İslam Memiş son açıklamasında dolarını bir hamle yaptırmak isteyenlere parite üzerinden bunu dolar, sterlin, altın alarak giriş yapmalarını söyledi. Memiş "Bu daha mantıklı bir karar" dedi. Memiş sözlerine "Petrol fiyatlarındaki düşüşlere dikkat çektim, dolar endeksindeki düşüşlere dikkat çektim. Petrol ve dolar endeksindeki düşüşler önümüzdeki haftalarda çok sık konuşulacak. Petrol fiyatlarındaki düşüşler pompa fiyatlarına yansıyacak. İndirim haberlerini görmüş olacağız. İçeride dolar TL, altının ve gümüşün gr fiyatıyla alakasız olacaktır" diye konuştu.

İslam Memiş tarih verdi uyardı...

İslam Memiş'ten Dolar- Euro- Bitcoin yorumu-

Dolar kuru 18.29-18.31 lira. Ekranlardaki fiyatlar yok. Euro/TL 18.32-18.37 aralığında. Euro/dolar paritesi 1 seviyesinden haftayı tamamlıyor. 

İslam Memiş'ten altın yorumu

-Altının ons fiyatında 1708-1729 dolar aralığını gördük. Aşağı yönlü trend kırılmadı. Psikolojik direnç 1728 dolar seviyesi. Bunun üzerinde 4 saatlik kapanışla 1740 doları kendisine hedef olarak belirleyebilir. 1709 dolar üzerindeki görünümün pozitif devam edebilir. Ancak yatay bir seyir var. 

Gram altın 1003 lira seviyesinde. Gram altın TL 1015-1018 aralığında. Bu haftayı da 1000 lira altından kapatamayan gram altın var. 'Hani'ciler gördü ama. Dünyadan bihaber yaşıyorlar.

İslam Memiş'ten gümüş yorumu 

Gümüş tarafında pozitif görünüm devam etti. Gram fiyatı 11 lira seviyesinde. 12 lira seviyesine kadar bir direnç var. 12 lirada kendine yeniden bir yön belirleyecek. Buradan tekrar bir hızlı toparlanma mı olacak? Muhtemelen 11 lira seviyesinin altına sarkmasına daha çok ihtimal vermiyorum. Ne kadar kalıcı olacak hep beraber görmüş olacağız.

İslam Memiş'ten Bitcoin yorumu! Bugüne ve 21 Eylül'e dikkat çekti

Bitcoin'de 21 bin dolar seviyesi var. Bugün Bitcoin tarafında ciddi toparlanma geldi, umutlar biraz daha yeşerdi ama 18-22 bin dolar aralığı gerçekliliğini koruyor. Yükseliş için 22 bin dolar üzerinde ataklar gerekli. Önümüzde 13 Eylül var devamında 21 Eylül var."


Editör Notu: Bu haber 13 Eylül 2022 tarihinde saat 07.50'de yazıldı. An itibariyla dolar kuru 18 lira 22 kuruş, euro 18 lira 46 kuruş, altının gramı ise 1.026 lira değerindedir. 

https://emlakkulisi.com/iste-100-metrekare-evde-odenecek-dogal-gaz-faturasi/722613

https://emlakkulisi.com/binlerce-sozlesmeli-calisanin-kadro-mesaisinde-son-durum-iste-detaylar/723191

https://emlakkulisi.com/tarim-kredi-market-beslenme-cantalarini-dolduracak-fiyatlar-da-okul-indirimi-12-eylul-2022-fiyat-listesi/723160