Ekonomi

İslam Memiş dolar için bu kez saat paylaştı! Elinizi çabuk tutun!

Piyasalarda hareketlilik yatırımcıyı meraklandırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için FED uyarısı geldi. Gram altın 986 liradan işlem görmeye devam ederken Memiş, baskıya dikkat çekti. Euro ve dolar arasındaki çekişmede bir euro öne geçiyor bir dolar

Piyasalarda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Euro ve dolar arasındaki çekişmede bir euro öne geçiyor bir dolar. Son rakamlara göre dolar euro'yu tekrar geçti.

Altın ise 1000 liray dolaylarında dolaşıp geri dönüyor. Bu eşiği tekrar geçemediği ve gelen faiz artırım kararları sebebiyle de beklenen çıkışı bir türlü gösteremiyor.

Durum böyle olunca gözler sürekli ekonomik analizlerde. 31 Ekim'de başlayan yeni haftaya damga vuracak gelişme ise Amerikan Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararı olacak.

ÇARPICI UYARI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de dolarla ilgili çarpıcı bir uyarıya imza attı. Hem tarih hem de saat verdi.

İslam Memiş bu haftanın ne kadar kritik olduğuna dikkat çekti. Memiş hem tarih hem de saat verdi. Ancak bu kez gram altın için değil dolar için konuştu. 

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!

Selçuk Geçer asgari ücrette beklediği rakamı açıkladı!

İslam Memiş dolar için bu kez saat verdi!