Ekonomi

İslam Memiş, dolara dair o kehanette bulundu! İşte detaylar!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolara dair beklenmedik bir haber verdi. İşte detaylar!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından sonra yaşanan gelişmeler ışığında dolara dair bazı açıklamalarda bulundu.

İşte Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’in dolara dair yaptığı bazı açıklamalar…

DOLARIN SONU İYİ DEĞİL!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş piyasada yaşanan son gelişmeler ışığında bazı değerlendirmeler yaptı. Memiş, değerlendirmede doların sonunun iyi olmadığını söyleyerek en çok kaybettirecek döviz olacağını açıkladı.

İşte Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in dolara dair çok konuşulacak o açıklamaları...

Merkez Bankası faiz kararından sonra dolar yükseliyor diğer yanda da euro da yükselmeye başladı. Elinde doları olanlar satış mı yapsın yoksa beklesin mi bilemeyen vatandaşlar ve yatırımcılar için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş şu anki rüzgarın 2023 yılında tersine dönebileceğinin altını çizerek, bazı tespitlerde bulundu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar için 'En çok kaybettirecek para' yorumunda bulunarak uyarılarda bulundu. Dolara güvenen ve yatırım yapan vatandaşlar için ters rüzgara dikkat etmelerini belirten Memiş, yatırımcıya en çok kaybettirecek paranın dolar olduğunu söyledi. 2023 yılında FED tarafından ciddi faiz indirimleri gelebileceğini ifade eden Memiş, yatırımcıları bir bir uyardı.

Bayram sonrası hızla yükselişe geçen dolar için sonunun iyi gözükmediğini söyleyen Memiş, 2023 yılında ters bir dalga görüleceğini açıkladı. İslam Memiş,"Doların bu derece değer kazanması insanlarda dolara güveni arttırdı ancak dolar bir rezerv para türüdür, dolar alın gibi bir algı oluşturuluyor. Halbuki 2023 yılında geldiğimizde ters bir rüzgar göreceğiz. 2022 yılında agresif faiz artırımı yapan Fed’in 2023 yılında agresif bir faiz indirimine gideceğini bekliyoruz. Koronavirüs vakaları artıyor ve Avrupa’da Eylül itibari ile enerji krizi yaşanacak. Doların gerçek değeri bu değil.  Yatırımcıya en fazla kaybettirecek para dolardır.  Dolar 100 seviyesinin altında olmalıdır. Euro’nun getirisi daha fazla. Öyle bir oyun yapıyorlar ki bütün dünyadaki insanları korkutarak dolara bir yönlenelim yapılmaya çalışılıyor, buna Rusya karşı çıktı. Doların sonu iyi değil” şeklinde konuştu.

12 kilo tüp ne kadar oldu? Tüp gaz kaç TL?

Fed sonrası dolarda son durum! İşte detaylar!

75 bin işçi aranıyor! İşte meslek grupları ve detaylar!