Kent Haberleri

İslam Memiş doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Rakam verdi! Hemen bakın! Bunu yapan maalesef batacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıklayarak, rakam verdi! Elinde dolar olanlar hemen bakın! Bunu yapan maalesef batacak... Elinde dolar olan yatırımcıları uayran Memiş, ''bunu yapan maalesef'' batacak diyerek yanlış hamleyi açıkladı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıklayarak, rakam verdi. Elinde dolar olan yatırımcıları uayran Memiş, ''bunu yapan maalesef'' batacak diyerek yanlış hamleyi açıkladı. İşte İslam Memiş dolar yorumu...

DOLARIN ROKET GİBİ FIRLAYACAĞI TARİH!

Dolar kurunda yukarı yönlü hamleler görülmeye devam ediyor. Dolar kuru yükselmeye devam ederken, Altın yorumları ile tanınan İslam Memiş'ten dolar açıklaması geldi. Doların yükseleceğini söyleyen uzman isim, rakam verdi. 

Dolar TL kuru 18.83 TL ile 18,84 TL aralığında serbest piyasalarda. Bant aralığı var. Euro/TL kuru yüksek. 19.98-20.02 TL seviyesinde. 20,00 TL üzerinde bir kur var.

Dolar kurunda beklentisi olanlar var, evet, 2023 yılında yeni zirveler bekliyor olacağım. Özellikle yılın ikinci yarısından sonra dolarda 24 TL-25 TL seviyesi gündemde olabilir ancak getiri bakımından gram altın gibi gram gümüş gibi getirisi olacağını zannetmiyorum.'' dedi.

İslam Memiş doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Rakam verdi! Hemen bakın! Bunu yapan maalesef batacak...

 

BUNU YAPAN BATACAK!

2023 yılının tamamı belirsiz olacağını söyleyen Memiş yatırımcıları piyasalardaki karışıklık karşısında uyararak şu ifadeleri kullandı: '' 2023 yılı kaos yılı olacağından dolayı yine riskleri bölmekte fayda var.

Sepet kültürünü 2023 yılında devam ettiriyoruz. Çok karmaşık bir yıl olacak. Çünkü çok belirsiz. Burada kısa vadede alım satım yapmak isteyenler maalesef batacak. Bunda yapacak bir şey yok.'' dedi.

Peki bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kuru kaç lira? Dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira oldu? Dolar bugün kaç lira? 17 Ocak 2023 son dakika dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DURUM!

Dolar kurunda son durum yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından heyecanla takip ediliyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Dolar/TL kuru an itibariyle alış fiyatı 19,041 TL, satış fiyatı ise 19,055 TL seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi ise 102 seviyesinde değerleniyor. 

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar tam bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için son kez uyardı! Bu rakam görülecek! Dolar borcu olanlar dizini dövecek

Altında dengeler değişti! Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Canınız yanacak