Altın & Gümüş

İslam Memiş: Duymadım kaçırdım demeyin! Gram altın için o anı yakalayın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için önemli olan o tarihi verdi. İşte detaylar!Gram altın alacaklara İslam Memiş, tarih verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için önemli olan o açıklamayı attığı tweet ile duyurdu. Gram altın alacaklara İslam Memiş, tarih verdi.

İşte haberin detayları…

GRAM ALTIN ALACAKLARA ÖNEMLİ UYARI!

İslam Memiş, gram altın için bir tweet atarak müjdeyi verdi. Bir süredir Eylül öncesinde gram altının son bir kez daha alım fırsatını vereceğini söyleyen ünlü finansal analist Memiş, bu an geldiğinde haber vereceğini bildirmişti. Gram altın alacaklara önceden açıkladığı tarihin geldiğini İslam Mmeiş, bir tweet ile duyurdu.  İslam Memiş gram altın için beklenen anın geldiğini müjdeledi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Twitter hesabını kilitli tutuyor. Takipçi konusunda seçici davran Memiş en çok merak edilen açıklamalarını da twitter üzerinden yapıyor. İşte sadece İslam Memiş'i twitter'da takip edebilenlerin haberinin olup, görebileceği o tweette şunları dedi; "Gram altın 1030'un altına sarktı. Duymadım, görmedim, kaçırdım diyen vatandaşların dikkatine..."

Diğer yandan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş TL'de bekleyenler için de bir tweet attı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tweet'inde; "TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar" diye yazdı.

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ VE GRAM ALTIN İÇİN ÖNGÖRÜLERİ!

İslam Memiş, ülke ekonomisi dışında gram altın ve gümüşün ne zaman alınacağına dair de birkaç öngörülerini açıkladı. Memiş, "Gümüş, altın arasında ciddi şekilde baskılandı. Ben, gümüşe dokunmayı amaçlamıyorum. Ama gram altın ve dövizimi de sattım. Yakında bir hamle daha yaratacağız. Euro, dolar paritesi düşüyor. Toparlanır ise sıfırlanır. Çok büyük düşüş olacağını düşünmüyorum. 18,30 TL - 18,50 TL arasında gidip geleceğini düşünüyorum. Gün içinde bunu değerlendiriyorum. Gram altında 1010 lira seviyesi destek seviyesi. 1000 lira altına inmesi de mümkün değil. Makas aralığına yatırımcının dikkat etmesi gerekir. Orta ve uzun vadeyi ise göz önünde bulundurmak şartı ile yatırım yapılmalı. Gram altında geri çekilme olabilir. Ağustos sonuna kadar beklemek mantıklı bir hareket olacaktır” diye konuştu.

Ev sahibi ve kiracılara uyarı geldi! Gerekirse ev sahibi tazminat öder! İşte detaylar!

KYK borçları silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek?

İkinci el otomobil satışlarında ibre tersine dönmeye başladı! İşte detaylar!