Altın & Gümüş

İslam Memiş duyurdu! Ona yatırım yapan köşeyi dönecek!

Yatırımcılar yeni kabinenin açıklanmasından sonra piyasaların nasıl seyir edeceğini sorguluyor. Bu kapsamda Altın ve para piyasasları uzmanı İslam Memiş, o yatırımı önerdi.Yatırımcılar,  "Altın mı, dolar mı, euro mu yoksa gümüş mü kazndıracak sorusunu sorguluyor

Elinde belli bir birikimi olan vatandaşlat en çok kazandıracak yatırım aracını mercek atına aldı. Yatırımcılar,  "Altın mı, dolar mı, euro mu yoksa gümüş mü kazndıracak sorusunu sorguluyor.

Konuya ilişkin ilgili uzmanların ve ekononmistlerin yorumlarını takip eden yatırımcılar piyasalardaki son dakika gelişmelerini merakla takip ediyor.
 
Peki, yatırımcısına en çok hangisi kazandıracak? İşte detaylar...

Finans uzmanı İslam Memiş, bu sene ve gelecek yıllarda gümüşün performansının altına göre daha fazla olacağı tahmininde bulundu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dönemde kendi rekorunu kıran gümüşün gelecek sönemlerde fiyat performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Yatırım denilince akla ilk gelenler döviz veya altın oluyorken son dönemlerde özellikle gümüş, altından daha fazla kazandıran bir yatırım aracı halini aldı.

Kanal D Haber’in haberine göre gümüşün gram fiyatı 3 sene önce ocak ayında 2,50 liraydı, bugün gram fiyatı tam 17 liraya kadar çıkarak kendi rekorunu kırdı.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, daha ucuz ve daha fazla kazandıran bir yatırım aracı olduğu için gümüşün daha çok tercih edildiğini ifade ederek, "Geçen sene gram altın yatırımcısına yüzde 43 kazandırmıştı ama gümüş yüzde 45 kazandırmıştı.

2023 ve 2024 yıllarında gümüşün performansının altına göre daha fazla olacağını düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Peki, gümüş bugün ne kadar, kaç TL? Gümüş ne zaman artacak? Gümüş kaç lira? İşte detaylar...

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL OLDU? 4 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

4 Haziran Cumartesi gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Yatırımcılar, "Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira?, 4 Haziran pazar gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü?" diye merak ediyor. İşte 4 Haziran 2023 gümüş fiyatları...

Bugün gümüşün ons fiyatı 23,61 dolar olurken, gümüşün gram fiyatı 15,89 TL, satış fiyatı 17,146  TL'den işlem görüyor. 

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Yüzde 40'a varan indirim! Karpuz 8,90 TL'ye, biber 11 TL'ye, kuzu incik 245 TL'ye düştü!