Kent Haberleri

İslam Memiş elinde dolar ve euro olanlara korkutan haberi verdi! Bunu yapan tepetaklak olacak! Aman dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş euro ve dolar ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak elinde dolar ve euro olanlara korkutan haberi verdi. Bunu yapan tepetaklak olacak! Aman dikkat! Dolara mı yoksa euroya mı yatırım yapılması konusunda kafası karışanlar için İslam Memiş dolar ve euro ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

Dolar kuru gelişmiş ülke para birimleri karşısında gücünü kaybederken euro kuru yükselmeye devam ediyor. Dolara mı yoksa euroya mı yatırım yapılması konusunda kafası karışanlar için İslam Memiş dolar ve euro ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özellikle elinde euro ve dolar olanları uyardı ve bunu yapmaları halinde tepetaklak olacaklarını açıkladı. Dolar ve euro konusunda dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen Memiş aman dikkat diyerek korkutan açıklamayı yaptı...

ELiNDE DOLAR VE EURO OLANLAR ''AMAN DİKKAT''

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde dolar ve euro olanları uyardı. Memiş, dolar ve euro için şu ifadeleri kullandı: Dolar kuru 18.81-84 TL serbest piyasalarda. Ekranlarda 18.66 TL seviyesinde. Çok geniş bir bant aralığı var. Talepten oluşan bir makas aralığı var. Dolar kuru tarafına aman dikkat edin, dolar tarafından çıkacak olanlar da, parite üzerinden enstrümanlara geçecek olan arkadaşlarımızı uyardım. Zirve noktalardayız dikkat etmek gerekiyor.

18.81 TL seviyesinde dolar kuru var karşımızda. Euro/TL kuru 19.88 TL seviyesinde ekranlarda, 19.98 - 20.05 TL aralığında serbest piyasalarda. Bozduğunuz zaman zarar etmeyin, aldığınızda maliyet ne bilmeniz gerekiyor.

Benim nazarımda düşük kalmaya devam ediyor. Euro dolar paritesinin halen ucuz olduğunu bilmesi gerekiyor yatırımcı. Parite üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşların yükselişleri değerlendirmesi gerekiyor.'' dedi. 

SON DAKİKA DOLAR/TL KURU!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. 22 Aralık 2022 dolar/TL kuru şu dakikalarda alış fiyatı 18,82 lira, satış fiyatı ise 18,83 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi ise bugün 103,68 seviyesinde değerleniyor.

EURO KURUNDA SON DURUM!

Euro/TL kuru güne yukarı yönlü başladı. Euro kuru şu dakikalarda alış fiyatı  19,99 lira, satış fiyatı ise 20,035 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,063 seviyesinde değerleniyor.

Elinde euro olanlar hemen baksın! Uzmanlar üstüne basa basa uyardı! Euro tam olarak böyle olacak!

Euro/TL bugün kaç lira oldu? Euro ne kadar? 21 Aralık 2022 euro/TL kuru son dakika!

Fıstıki makam ilerleyen doların geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Dolar 8 gün sonra bu kadar olacak!

Doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih resmen belli oldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!