Kent Haberleri

İslam Memiş elinde euro olanları uyardı! 1-2  haftayı bulabilir! Acele etmeyin! Euro bu seviyeye gelecek!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde euro olan yatırımcılara fiyatların oturması için 1-2 haftaya ihtiyaç olduğunu söyleyerek uyardı. Acele etmeyin! Euro bu seviyeye gelecek! Seçim sonrası piyasalarda yatay seyir devam ederken para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten uyarı geldi

Euro/TL  21,28 ile 21,52 bandında hareket ederken, yüzde 0,88 değer kazanarak 21,42 seviyelerine çıkmıştı. Seçim sonrası piyasalarda yatay seyir devam ederken para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten uyarı geldi.  Acele etmeyin! Euro bu seviyeye gelecek!

İSLAM MEMİŞ ELİNDE EURO OLANLARI UYARDI!

İslam Memiş, şu sıralar ekranlarda 21.37 TL seviyesinde bulunan euro/TL döviz bürolarında 22.97 liradan satııldığını açıkladı. Döviz piyasasında hareketlilik son gaz devam ederken, İslam Memiş: "Piyasalar seçim sonuçları gibi bekle gör diyor. Seçim sonuçları netlik kazanmadıkça piyasalardaki yön arayışı da netlik kazanmaz. Özellikle son bir haftadır serbest piyasada ve bankalarda ciddi bir dalgalanma vardı. Bu belirsizlikten kaynaklı seçim sonucunu tahmin edemeyen bir piyasa vardı.

Haftanın ilk işlem gününde temkinli ve gergin bekleyişin devam ettiğini gözlemliyoruz. 15 günük sürede belirsiz ve dalgalı bir piyasa mutlaka olacaktır. Özellikle her iki durumda piyasaların sert tepkisine neden olacağını söylemiştim. Şu anda fiyatların oturması 1-2 haftayı bulabilir" dedi.


Peki euro ne olur? Euro yükselecek mi? Euro ne zaman yükselişe geçecek? Euro ne kadar olacak?

EURO BU SEVİYEYE GELECEK!

İslam Memiş, euro kuru için değerlendirmelerde bulundu. ''Dolar mı alalım euro mu?'' sorusuna euro alın diyerek yanıt veren Memiş, euro kurunun sene sonuna kadar 30 TL seviyesine kadar yükseleceğini belirtti. 

Doları bir yatırım aracı olarak görmediğini belirten Memiş, dolar yerine değer kazanacak euro veya sterlin gibi varlıkları satın alınmasını söyledi.

Bugün euro ne kadar? 16 Mayıs euro kaç lira? Euro ne kadar oldu? Euron kaç TL? 16 Mayıs 2023 euro/TL kuru...

EURO 16 MAYIS SALI GÜNÜ NE KADAR OLDU? SON DAKİKA EURO/TL KURU

16 Mayıs euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Euro bugün güne yükselişle başladı. Euro kuru alış fiyatı bugün 22,147 lira, satış fiyatı ise 22,445 liradan işlem görüyor. 

Euro dolar paritesi 1,0849 bandından aşağı yönlü hareket ediyor. Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,04 düşüşe geçti.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Atağa geçen doların fırlayacağı tarih belli oldu! O gün ekranlar patlayacak, dövizciler dolup taşacak