27 / 06 / 2024

İslam Memiş 'Geçmiş olsun' diyerek duyurdu! Kuyumcuların kapısında kuyruk oluşacak!

İslam Memiş 'Geçmiş olsun' diyerek duyurdu! Kuyumcuların kapısında kuyruk oluşacak!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş Kurban Bayramı öncesi ve sonrası olarak yatırımcıların önemle beklediği konuyu masaya yatırdı. İslam Memiş açıklamasında "Altın alın" dedim. Artık al-unut dönemi bitti. Yükselişe geçti." diyerek, gram altının 2700 seviyesini görmeye başlayacağını söyledi.



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasına adını yazdıran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Kurban Bayramı öncesi ve sonrası olarak yatırımcıların önemle beklediği konuyu ele masaya yatırdı.

Yapacağı her açıklama merakla beklenen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Altın alın" dedim. Artık al-unut dönemi bitti. Yükselişe geçti." diyerek yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının 2 bin 700 seviyesini görmeye başlayacağını söyledi. İslam Memiş açıklamasında ayrıca "Bayram öncesi-sonrası 100 TL fark etti" dedi. İşte İslam Memiş'in çok konuşulacak o açıklamaları...

İslam Memiş Geçmiş olsun diyerek duyurdu! Kuyumcuların kapısında kuyruk oluşacak!

Finans Analisti İslam Memiş kendi youtube kanalından altın, döviz, ve gümüşle ilgili önemli uyarılar yaptı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in açıklamaları şu şekilde: Gram Altın 2 bin 363 dolar seviyelerinde. 2 bin 340 direncini kırdı. Toparlanma isteği sürüyor. Gram altın 2 bin 420 seviyelerine kadar gerilemişti. Alın diye uyarmıştım. Şuan da gram altın TL fiyatı 2 bin 514 lira seviyesinde. Bayram öncesi ve sonrası gramın değeri 100 TL arttı. 

Kurban Bayramı'ndan önce uyarıları dikkate alanları tebrik ediyorum. Önümüzdeki Temmuz ayı itibarıyla sene sonu 3 bin -3 bin 500 beklentimiz devam ediyor. Al-unut dönemi bitti. Geç kalınmış değil. Altın ne zaman 2 bin 700 seviyesini kıracak o zaman kuyumcularda kuyruk oluşacak.

ONS gümüş 30.73 dolar seviyesinde. 30'un altına inmişti. Altına kıyasla yeniden en çok kazandıran oldu. Gümüş gram 32 lira 33 seviyesinde. 29-30 TL seviyelerinde alım fırsatını değerlendirenleri yine tebrik ediyorum. Kazandılar. Her düşüş bir alım fiyatıdır.

Dolar kurunda ise yukarı doğru hareketler devam ediyor. Bu düşüşler kalıcı değil. Senenin 2. yarısı için temmuz ayını işaret etmiştim. 

Dolar bir yatırım aracı değildir. Dolara para yatırmayın. En az para kazandıran para birimidir. Euro'da da yine aynı şekilde ufak ufak yükselişler sürecek.

 

Mevduat faizlerinde Haziran 2024 değişikliği! 1 milyon TL'nin banka banka aylık getirisi belli oldu! Hemen bakın!

Evini ve arabasını satan parasını TL'de mi tutuyor?

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!


Geri Dön