Altın & Gümüş

İslam Memiş gram altın için Cuma gününü işaret etti! 'Dikkat!'

Para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, borsadaki düşüş, gram altın, gümüş, dolar ve euro seviyelerini değerlendirdi. İslam Memiş'in 'cuma gününe dikkat!' sözleri dikkat çekti. Memiş, gram altında beklediği zirveyi de paylaştı.İslam Memiş'in 'cuma gününe dikkat!' sözleri dikkat çekti

Para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, borsadaki düşüş, gram altın, gümüş, dolar ve euro seviyelerini değerlendirdi. İslam Memiş'in 'cuma gününe dikkat!' sözleri dikkat çekti. Memiş, gram altında beklediği zirveyi de paylaştı.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını özenle çizen İslam Memiş, son çektiği "Cuma gününe dikkat!" başlıklı videosunda şu ifadelere  yer verdi:

BORSADA NELER OLUYOR?

Borsa İstanbul'da yüzde 3.5'lik değer kaybı var. Bu haftaya dikkat çekerek borsadaki satışlara dikkat edin demiştim. Bant aralıklarına kadar kar satışları devam edebilir uyarılarım vardı. 4300'e kadar geri çekilme bekliyorum diye uyarılarım vardı. Bir miktar daha devam edebilir kar satışları diye tahmin ediyorum. 4400-4300 seviyelerini beklemeye devam edeceğim. O seviyeler gelince 3 hisse senedi belirleyeceğiz.

DOLAR VE EURO KURU İZLENİMİ

Asgari ücret beklentisi belli oldu! Bakanlık resmen açıkladı!

 

İslam Memiş, 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Beklenen gün geldi!

EYT'lilere ilişkin son toplantı yapıldı! İşte detaylar...