Altın & Gümüş

İslam Memiş gram altında bombayı patlattı! Elindekileri satanlar başlarına vuracak! İşte detaylar!

Ünlü Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüşe dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!2023 yılında ralli olacağını dile getiren Uzman İslam Memiş, bir bir altın ve gümüşün göreceği seviyeleri duyurdu

Ünlü Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş için herkesi ilgilendiren bir haber verdi. 2023 yılında ralli olacağını dile getiren Uzman İslam Memiş, bir bir altın ve gümüşün göreceği seviyeleri duyurdu. Peki gram altın kaç TL olacak, altının akıbeti ne olacak? İşte Ünlü Piyasa Uzmanı İslam Memiş’in yaptığı açıklamalar…

1100 LİRA TEST EDİLECEK!

Altının baskı altında olduğunu her fırsatta dile getiren Ünlü Piyasa Uzmanı İslam Memiş, artık yeni rekorların geleceğini söyledi. İlk olarak 1100 lirayı test edeceğini ifade eden Ünlü Piyasa Uzmanı İslam Memiş, sıra ile altının çıkacağı rakamları belirtti.

FED'İN ARALIK FAİZ KARARI ALTINI VURACAK

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) Aralık ayı faiz kararı beklentisini ifade eden Ünlü Piyasa Uzmanı İslam Memiş, FED'in 50 baz puan artışına gidebileceğini kaydetti. Faiz kararı sonrasında baskı altında olan altın ve gümüşün rekor seviyeleri göreceğini açıklayan İslam Memiş, yatırımcıyı sevindirdi.

ALTINDA YÜKSELME DEVRİ BAŞLIYOR!

Altın için baskı döneminin bittiğine dair işarette bulunan Ünlü Piyasa Uzmanı İslam Memiş, artık yükseliş dönemine geçildiğini açıkladı. Yeni rekorların halihazırda yolda olduğunu ifade eden İslam Memiş, ilk olarak 1100 TL, yeni yılda ise sırayla 1280 TL, 1300 TL ve 1450 TL'yi göreceğini söyledi.

DOLAR 10 TL Mİ OLACAK?

Dolar endeksine dair de bilgi veren Memiş, hızlı bir şekilde gerilemeye başladığını ve Türkiye'de bu durumu görülmediğini belirtti. Ekonomist İslam Memiş, bu nedenle daha hızlı bir gerileme değil de aşağı yönlü bir trendin ocak ayından başlayarak devam edeceğini söyledi. Kamuoyunda 10 TL gibi rakamların dolaşmasının da manipülasyondan başka bir şey olmadığını aktaran İslam Memiş, öyle bir rakam yok ifadelerini kullandı.

Dolar fiyatının ilk başta 18 TL seviyesinin altında olması gerektiğini dile getiren Memiş, Enflasyon ve politika faizinin düştüğünün altını çizdi. FED'in tek hamlede bulunmadığını dile getiren Memiş, Mart ayı itibariyle 16'lı rakamların görülebileceğini belirtti.

Asgari ücretin işverene etkisi! Asgari ücret işverene ne kadara mal oluyor?

Hangi tarımsal destekler ödeniyor? 2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?

Emekli yılbaşı ikramiyesi 2023! Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi ne verilecek mi?