Ekonomi

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube hesabından paylaştığı 'İki müjde' başlıklı videosunda gram altında yükseliş beklentisini tarih vererek açıkladı. İslam Memiş'in 7 Aralık için de ayrıca bir 'müjde' verdi. '2 müjde' başlıklı bir video paylaşan İslam Memiş, açıklamalarının kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını belirterek, şunları söyledi:"Borsa İstanbul'da beklediğimiz kar satışları start aldı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın, dolar, gram gümüş, ons altın, ons gümüş, Bitcoin için yeni yorumlar geldi. '2 müjde' başlıklı bir video paylaşan İslam Memiş, açıklamalarının kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Borsa İstanbul'da beklediğimiz kar satışları start aldı. Düzeltmeyi bekliyorduk, biraz daha devam etmesi olasu. Borsa tarafında aşağı yönlü düzeltme hareketleri düşüşlerin süreceği anlamını taşımıyor.

Dolar kuru 18.63 ekranlarda, serbest piyasalarda 18.70-72 lira aralığında. Euro TL serbest piyasalarda 19.54-60 lira aralığında. 

Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren dolar tahmini!

İslam Memiş gram altın 150 lira yükselecek dedi, tarih verdi!

Numan Kurtulmuş'tan, canlı yayında asgari ücret açıklaması!