Altın & Gümüş

İslam Memiş gram altında zirve için tarih verdi!

Gram altın için yatırımcılara uyarı yapan Memiş, tarih ve 'zirve rakamı' vererek bir gelişmeyi de duyurdu.Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını özenle çizen İslam Memiş, "Borsa İstanbul'da satışlar sürecek mi, borsa yatırımcısı hangi adımları atmalı? Altın ve gümüşte yükselişler devam edecek mi? Kripto para piyasası yatırımcıları neler yapmalı? Bu soruların cevabını vermeye çalışacağım" dedikten sonra beklentilerini açıkladı

Para ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın, gümüş, dolar ve borsa için yeni tahminler geldi. Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını özenle çizen İslam Memiş, "Borsa İstanbul'da satışlar sürecek mi, borsa yatırımcısı hangi adımları atmalı? Altın ve gümüşte yükselişler devam edecek mi? Kripto para piyasası yatırımcıları neler yapmalı? Bu soruların cevabını vermeye çalışacağım" dedikten sonra beklentilerini açıkladı.

İSLAM MEMİŞ'TEN BORSA DEĞERLENDİRMESİ

İslam Memiş, borsada yaşanan hareketlilikle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

Borsa tarafında, tüm videolarımda dikkat edin dedim. Borsa İstanbul günlük bazda (2 Şubat) 4479 puana kadar geriledi. Borsa neden düştü? Borsa tekrar yüzde 15 civarında değer kaybettiği için buradaki sosyal medya algısı da devreye girdi. Siyasi görüşünüzü bilemem ancak para piyasalarda siyasi görüş yok, teknik vardır. Paranın duygusallığı yoktur. Düşüşleri kötü gören değil de düşüşlerde para kazananlar daha çok oluyor. Borsanın iyi bir yatırım aracı olduğunu sık sık ifade ettim.

İslam Memiş altın için tarih verdi, müjdeyi patlattı! 'Paraya para demeyeceksiniz'

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara büyük müjde!

İslam Memiş’ten gram altın için 5 kademe formülü!