08 / 07 / 2024

İslam Memiş gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı!

İslam Memiş gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı!

Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın Ağustos ayında ne kadar olacak? 



 

Yaptığı açıklamalar yatırımcılar tarafından oldukça yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Haber Global'de yer alan habere göre Finans Analisti İslam Memiş, ons altın ve gram altın için senenin geri kalanı için tahminlerini peş peşe sıralarken, önümüzdeki ay için gram altındaki zirve beklentisini de paylaştı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında 1.5 ayın zirvesinde haftaya başladıklarını belirterek, gram altının 2 bin 511 lirada olduğunu söyledi.

Peki gram altın yükselecek mi? Gram altın önümüzdeki Ağustos ayında ne kadar olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in yatırımcıların gözdesi gram altın için yaptığı yeni tahminler...

İslam Memiş gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı!

Açıklamasında yükselişin devam ettiğini belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu haftanın kritik bir hafta olduğunu söyledi. Perşembe ve cuma günü ABD'de enflasyon verilerinin takip edileceğini belirterek Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında 2 bin 450-2 bin 550 lira aralığını takip edeceklerini söyledi.

"Temmuz ayı geldi, çattı." diyen İslam Memiş, Haziran ayında düşüşte olan altının Temmuz ayında yükseliş dalgasına başladığını belirterek, bundan sonraki beklentisinin her ay yeni bir rekor tazelemesi olduğunu söyledi. Haziran ayında 2 bin 420 TL idi, bugün itibarıyla 2 bin 520 TL'yi test ettiğini söyleyen İslam Memiş, önümüzdeki ay 2 bin 600 TL, 2024 sonunda ise 3 bin TL-3 bin 500 TL beklentisi olduğunu söyledi.

Elinde altın bulunduranların eğer nakte ihtiyacı yoksa bozmak için acele etmemesi gerektiğini belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında her ay rekorlar geleceğini her bekleyişin zarar olabileceğini de sözlerine ekledi.

 

Herkes bekliyordu, emekliye bu ay ek ödeme 12 bin TL oldu! TEB emekli promosyon ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024

Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya iniyor! Süper Hızlı Tren'in güzergahı belli oldu!

Ons altın 2024’ün kaplumbağası, gram altın kaybettiriyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön