Altın & Gümüş

İslam Memiş gram altının 1150 lira olacağı tarihi açıkladı!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklamada, 'Gram altın yıl sonunda 1150 lirayı görecek' dedi. 'Altın için yeni rekorlar gelir mi' piyasalarda en çok konuşulan konulardan bir tanesi olurken Altın ve Para Piyasalarının uzman ismi  İslam Memiş, 'Hiçbirisi daha fiyatlanmadı' dedi ve altın fiyatları için beklentilerini Sabah

Ons altın fiyatı, Fed'in faiz artırım sürecini bitireceği tahminlerinin artmasıyla son 5,5 ayın, buradan esen rüzgarın etkisiyle de gram altın tüm zamanların rekorunu alt üst etti. 'Altın için yeni rekorlar gelir mi' piyasalarda en çok konuşulan konulardan bir tanesi olurken Altın ve Para Piyasalarının uzman ismi  İslam Memiş, 'Hiçbirisi daha fiyatlanmadı' dedi ve altın fiyatları için beklentilerini Sabah.com.tr'ye açıkladı.

Altın gram fiyatı, son dönemde Kur Korumalı TL mevduat nedeniyle dolar/TL'den desteğini büyük oranda yitirse de ons yönlü seyrini sürdürüyor. Hafta başında gram altın, 1.084 TL'yi görerek tüm zamanların rekorunu kırdı. Peki altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İslam Memiş'ten dikkat çeken altın yorumu geldi.

İslam Memiş gram altın için Cuma gününü işaret etti! 'Dikkat!'

Benzine çifte indirim müjdesi! Şoförler bayram etti!

Asgari ücret beklentisi belli oldu! Bakanlık resmen açıkladı!