29 / 09 / 2024

İslam Memiş gram altının 4 bin 500 TL olacağı tarihi açıkladı! Elinde altın bulunduranlara 'Sahip çıkın' tavsiyesi! 

İslam Memiş gram altının 4 bin 500 TL olacağı tarihi açıkladı! Elinde altın bulunduranlara 'Sahip çıkın' tavsiyesi! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 4 bin 500 TL olacağı tarihi açıkladı. İşte elinde altın olanların merakla beklediği o tarih...




Elinde altını, doları olanlar ve yatırımcılar piyasalar ile ilgili yapılan açıklamaları ve uzman tahminlerini yakından takip ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın bulunan yatırımcılar için 2025 ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

T24'te yer alan habere göre; finansal analist İslam Memiş, altının seyriyle ilgili taban ve tavan tahminlerini tek tek açıklarken, söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının da altını çizdi. 

İslam Memiş gram altının 4 bin 500 TL olacağı tarihi açıkladı! Elinde altın bulunduranlara Sahip çıkın tavsiyesi! 

HEM ONS ALTIN HEM GRAM ALTIN HER AY YENİ REKOR DENEYECEK

İslam Memiş, yaptığı son dakika açıklamasında, ons altının geçtiğimiz hafta 2 bin 680 dolar seviyesine kadar yükseldiğini vurguladı ve "Tekrar kar satışlarıyla geriledi. 2530 dolar seviyesi üzerinde jeopolitik gerilim fiyatlaması başladığı için 2680 dolara kadar çıktı ancak  biz dolar pozisyonumuzu koruduk" diye konuştu. 

Elinde altın olanlar için 'Satışta daha erken, bekleyin' dediğinin altını çizen Memiş, "Her ay yeni rekor denemesi yapacak hem gram altın hem ons altın" dedi. 

Geniş bant aralığına odaklanıp burada ons altının takip edilebileceğini dile getiren Memiş, "Aşağıda 2580 dolar, yukarıda 2680 dolar seviyesi bulunuyor. Bu bant aralığında dalgalanmayı sürdürecek" ifadelerini kullandı.

İslam Memiş gram altının 4 bin 500 TL olacağı tarihi açıkladı! Elinde altın bulunduranlara Sahip çıkın tavsiyesi!  

GRAM ALTIN 4 BİN 500 TL OLACAK

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Ekim ve Kasım aylarına dikkat çekerek, "Diyeceğiz ki gelirse Ekim'e, gelmezse Kasım'a. Ons altın 2 bin 600 dolar seviyesinin altına inerse bakarız" şeklinde konuştu. 

İslam Memiş, "Gram altın da ons altını izledi. 2 bin 780 TL'ye kadar çıktı. Hem ons altın hem gram altında tüm zamanların rekoru kaydedildi" bilgilerini verdi. 

"Kapalıçarşı'da gram altın 3075 lira. 3080 - 2980 bu bant aralığında dalgalanan fiyatlar görülebilir" diyen Memiş, elinde altın bulunduranların varlıklarına sahip çıkması gerektiğini söyledi ve gram altında 2025 yılının hedefinin 4 bin 500 TL olduğuna dikkat çekti. 

'Emekli maaşına zam beklerken düşüş geliyor' endişesi planları değiştirdi! Hükümetten 'Çalışma başlatıldı' açıklaması!

Deprem uzmanından yapılaşma açıklaması: O ili uyardı ve 'Kıyılara geldikçe sorun artar' dedi!

Gram altın, çeyrek altın fiyatlarında Eylül depremi! Elinde altını olan şimdi baksın: İşte 29 Eylül altın fiyatları...


Geri Dön