Altın & Gümüş

İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı duyurdu! İlk ve son kez açıkladı! Elinde gümüş olanların aklı çıkacak! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı duyurdu! İlk ve son kez açıkladı! Elinde gümüş olanların aklı çıkacak! 2023 yılına da yükselişle başlayan gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor

Gümüş, 2022 yılında en çok kazandıran yatırım aracı oldu. 2023 yılına da yükselişle başlayan gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı açıkladı! İlk ve son kez açıkladı! Elinde gümüş olanların aklı çıkacak! 

GÜMÜŞ FİYATLARININ GELECEĞİ SEVİYE!

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının devam edeceğini açıklayarak geleceği seviyeyi açıkladı. Memiş: ''‘‘Bu yıl gümüşteki yükselişin süreceğini düşünüyorum. Özellikle resesyon riski, jeopolitik riskler ve fiziki talep durumundan kaynaklı olarak gümüşün avantajı daha yüksek gibi görünüyor.

 

Özellikle bu yıl gümüşün gram fiyatının 20 TL seviyesine, gümüşün ons fiyatının da 40 dolar seviyesine bir yükseliş görmemiz mümkün olabilir. Resesyon riski ile bu yükselişler başladı fakat yıl içerisine baktığımız zaman fiziki tarafta da ciddi bir talep var.

Altın yükselmeye devam ettikçe gümüşün maliyeti biraz daha azalıyor. 2023 yılında yine gümüşün altını yükseliş anlamında tahtından edeceğini ve yükseliş trendine devam edeceğini düşünüyorum. Yıl içerisinde yeni rekorlar da görebiliriz’’ dedi.

GÜMÜŞ REKOR KIRDI!

Gümüş, 2022 yılında yatırımcısına yüzde 45 kazandırdı. Yeni yıla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 14,65 lira ile başladı.

Konuya yönelik açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün, altından daha fazla getiri sağladığını söyleyerek, güvenli liman olarak yatırım için tercih edilebileceğini açıkladı.  Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL oldu? 11 Ocak 2023 gümüş fiyatları.

 

11 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI!

11 Ocak 2023 gümüş fiyatları, yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başlayan gümüş fiyatları, bugün alış fiyatı 14,82 lira, satış fiyatı ise 14,88 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatları rekora doymuyor! Tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü! Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!