Kent Haberleri

İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Altın ve gümüş yorumları ile gündemden hiç düşmeyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının e kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

''Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselir mi?'' sorusunun yanıtı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

İslam Memiş, gümüş fiyatları için beklentisinin 20 TL olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı: ''24 dolar yukarı yönlü kırıldıktan sonra ons gümüşte 27 dolar seviyesini takip etmeye devam edeceğim. Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan biri.  

Elinde dolar bulunan yatırımcısı, gümüş almayı düşünüyorsa, TL olan gümüş almayı düşünüyorsa 12 lira seviyesinde gram gümüş.'' dedi.

Gümüşün gram fiyatı ucuz kalmaya devam ettiğini söyleyen İslam Memiş, 20 lira seviyesiyle alakalı öngörüsünün devam ettiğini belirterek, 2023 yılının gümüşün yılı olacak dedi. 2023 yılında gümüş fiyatlarının rekor kıracağını söyleyerek gümüşe yatırım yapan yatırımcıların bu sene sonunda kazançlı çıkacaklarını söyledi.

2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırıjm aracının gümüş olduğunu söyleyen Memiş, bu sene de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının da gümüş olacağını söyledi. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 gümüş fiyatları kaç TL? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları kaç lira? 13 Mart 2023 gümüş fiyatları...

13 MART 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ TL OLDU? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI...

13 Mart Pazartesi gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından merakla takipe diliyor. Bugün gümüşün ons fiyatı 20,76 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 12,74 lira, gümüşün gram satış fiyatı 13,22 liradan işlem görüyor.

Altın gaza bastı! Elinde 1 gram, 1 çeyrek altını bile olan acil baksın! 13 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Doların rotası oluştu! Dolar borcu olanların etekleri tutuştu! Elinde avucunda 1 doları bile olan hemen baksın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!