Kent Haberleri

İslam Memiş gümüş için tarih verdi! Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.  Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek. Altından sonra en çok gümüş yatırımının kazandıracağını belirten İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı

Gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altından sonra en çok gümüş yatırımının kazandıracağını belirten İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Bu rakamı görenlerin başı dönecek! Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın.

GÜMÜŞ FİYATLARININ YÜKSELİŞE GEÇECEĞİ TARİH BELLİ OLDU!

Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra emtia fiyatları yülselişe geçti. Başta altın fiyatları olmak üzere gümüş fiyatları rekor seviyelere geldi. Altın fiyatlarının artması ile altına yatırım yapamayan vatandaşların, gümüş almalarını tavziye eden Memiş gümüş fiyatlarını rekor kıracağını açıkladı.

Geçtiğimiz sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunun altını çizen Memiş, bu sene de gümüşün yatırımcısına kazandıracağını  belirtti. İslam Memiş, gümüş ile ilgili düşüncelerinin değişmesiğini belirterek ''gümüşü  önemsiyorum'' diyerek gümüşün önemini bir kez daha tekrarladı. Gümüş fiyatları için de tarih açıklaması yapan Memiş elinde gümüş olan yatırımcıları uyardı. İslam Memiş gümüş fiyatları hazirandan sonra rekor kıracak dedi.

BU RAKAM BAŞINIZI DÖNDÜRECEK!

İslam Memiş 2023 yılı gümüşün yılı olacak dedi. Gümnüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğinin altını çizen Memiş gümüşün gramının 20 TL ons fiyatının ise 40 dolara kadar yükseleceğini söyledi. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları kaç TL? 13 Nisan 2023 gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 13 NİSAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

14 Nisan gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başlayan gümüşün ons fiyatı 26,62 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı ise 16,60 TL'den satışa sunuluyor. Alış fiyatı ise 16,08 TL.

Altında fren patladı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan hemen baksın! 13 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar 19 gün sonra tam bu kadar olacak! Doları olanlar donup kalacak!

Avrupa Merkez Bankası temsilcileri resmen açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak