Kent Haberleri

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Rakam verdi! Elinde gümüş olanlar herkes bu tarihi bir kenara yazsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak rakam verdi. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarih belli oldu. Elinde gümüş olanlar herkes bu tarihi bir kenara yazsın. Geçen sene gümüş yatırımcıları yüzde 45 kazanç sağladı

Gümüş, 2022 yılında yatırımcısına ne çok kazandıran yatırım aracı oldu. Geçen sene gümüş yatırımcıları yüzde 45 kazanç sağladı. Bu sene gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini belirten İslam Memiş, rakam verdi. Elinde gümüş olanlar herkes bu tarihi bir kenara yazsın.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Altın yorumları ile adını çok sık duyduğumuz İslam Memiş gümüş için rakam açıkladı. Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında rekor kıracağını söyledi. Yatırımcıları gümüş konusunda uyaran Memiş, ''gümüşü önemsiyorum'' dedi. Gümüş fiyatlarının 20 TL seviyesine kadar çıkacağını belirten Memiş, altın alamayan yatırmcıların gümüş almalarını söyledi.  

Gümüş fiyatları ne zaman yükselecek? Gümüş fiyatları ne zaman artacak? İşte gümüşün yükselişe geçeceği tarih...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE ZAMAN YÜKSELECEK?

İslam Memiş gümüş fiyatlarının bu sene de rekor şampiyonu olacağını söyleyerek yıl sonuna kadar gümüşün ons fiyatında 40 dolar beklentisini olduğunu söyledi. Memiş, gümüşün özellikle haziran ayından sonra altın ile birlikte yükseliş tredine geçeceğini belirtti.

Bugün gümüş fiyatalrı ne kadar? 22 Mart 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL?

GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU? 22 MART 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI...

22 Mart Çarşamba gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. ABD'de meydana gelen bankaların iflas kararlarından sonra değerli metallere olan güven arttı. Özellikle altın ve gümüş fiyatları rekor kırdı. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,35 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram atlış fiyatı 13,75 TL, Ssatış fiyatı ise 14,26 TL'den satılıyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler hemen acele etsin! 22 Mart 2023 altın fiyatları

Euro resmen füze gibi fırlayacak! O tarih resmen belli oldu! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 

Dolar 10 saat sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın! Son dakika dolar gelişmesi