Altın & Gümüş

İslam Memiş gümüşün rekor kıracağı tarihi açıkladı! Net rakamı verdi! Fırtına değil, tsunami geliyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün rekor kıracağı tarihi açıklayarak rakam verdi. Fırtına değil, tsunami geliyor... Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş, rekor için tarih vererek rakam açıkladı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yönü ile ilgili önemli açıklamalara bulundu. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş, rekor için tarih vererek rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş fiyatları ne zaman yükselecek? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Fırtına değil, tsunami geliyor...

GÜMÜŞ FİYATLARI REKOR KIRACAK!

Son dakika gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirterek rekor açıklamasında bulundu.

Memiş: Altın ve gümüş fiyatları yıla hızlı başladı. Bu yıl Orta ve uzun vade de her zaman rekorları konuşmaya devam edeceğiz hem altın hem de gümüş fiyatlarında sık sık şu cümleyi duyacağız, rekora doymayan bir 2023 yılı göreceğiz. Özellikle gümüş tarafında biliyorsunuz 2022 yılında herkes ‘gümüş yükselmiyor’ diyordu.

Fakat yılın sonunda bir baktık ki gümüşün gram fiyatı altının gram fiyatını geçti. 2022'de altının gram fiyatı yüzde 43 kazandırırken gümüşün gram fiyatı yüzde 45 kazandırdı. 2023 yılının gümüş yılı olacağını düşünüyorum" dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Bugün gümüşün ons fiyatı 21,23 dolar olurken, gram altın alış fiyatı 12,88 lira, satış fiyatı ise 13,44 lira seviyesinden satışa sunuluyor.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlar acilen baksın! 17 Şubat 2023 altın fiyatları
Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Her an fırtına kopabilir! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!