Kent Haberleri

İslam Memiş ilk kez açıkladı! Çok üzüleceksiniz! Elinde gram altını olanlar hemen bunu yapsın!

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişler ile ilgili ''çok üzüleceksiniz'' diyerek, yatırımcıların dikkat etmeleri gerekenleri açıkladı. Elinde gram altını olanlar hemen bunu yapsın! Özellikle altın fiyatları için çarpıucı açıklamalarda bulunan Memiş, ''çok üzüleceksiniz'' diyerek uyardı

Altın uzmanı İslam Memiş, piyasalara yönelik kritik açıklamalarda bulundu. Özellikle altın fiyatları için çarpıucı açıklamalarda bulunan Memiş, ''çok üzüleceksiniz'' diyerek uyardı.

BUNU YAPAN ÇOK ÜZÜLECEK!

Piyasalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Memiş ilk olarak bordaya değindi. "Bist100 endeksi: 5 bin 92 puandan haftayı tamamlamıştı. 5 bin 30 puan seviyesinden destek alarak 5 bin 250 puan seviyesine kadar yükselebilir.

Her ne kadar 5 bin puan seviyesinin üzerinde tutunma çabası devam etse de dolar/TL kuru risk unsuru. Yani, dolar/TL kurunun yükselişi borsayı baskılayabilir. Yükselişlerin kalıcı olması için TL’nin pozitif ayrışması gerekiyor.
Aşağıda boşluk alanı olduğunu unutmamak gerek. Bu fiyatlardan gaza gelip alım yapanlar çok üzülecek" ifadelerini kullandı.

ELİNDE GRAM ALTIN OLANLAR ACİL BAKSIN!

İslam Memiş, gram altın içinse şunları söyledi: "Ekranlarda bin 252 lira, serbest piyasalarda bin 320 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Her ne kadar ons tarafında bir düşüş öngörsem de dolar/TL kurunun yükselişi gram tarafında cılız hissedilir.

Bin 300 lira seviyesinin altına sarkmalar alım fırsatı. Orta vade için bin 450-bin 550 lira aralığını beklemeye devam ediyoruz.

Makas aralığını göz önünde bulundurmalı, al-sat gibi bir maceraya girmemeli. Bu hafta için negatif görünüm mevcut."

İSLAM MEMİŞ İLK KEZ AÇIKLADI!

İslam Memiş, Twitter hesabı üzerinden de dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Memiş, Bu fiyatlardan gaza gelip alım yapanların çok üzüleceğini söyledi. 

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Ekonomistlerden tedirgin eden açıklama: Dolar/TL kuru korkusu her geçen gün büyüyor