Altın & Gümüş

İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın ve dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu! Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişe odaklanırken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişe odaklanırken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

NE ALTIN NE DOLAR...

Gram altın ve genel olarak altın fiyatlarındaki yükseliş kişilerin gündeminde yer almaya devam ederken, altına seçenek olarak bundan sonra gümüşün düğünlerde tercih edilmeye başladığı söyleniyor.

Konuya dair değerlendirme yapan  Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, çoğalan gümüş isteğine ilgi çekti.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ise kendisine  sorulan bir soruya yanıt verdi. İslam Memiş, "Bu senenin sorusu şu olacak: Gümüş düşer mi, alım fırsatı sunar mı?"

Memiş: ''Altın, korur. Gümüş, varlıklı eder. 2,50'den alıp 20 lirayı bekleyen yol dostlarım; Kralsınız. Öyle bir buluşma yapacağız ki o gün, dillere destan olacak" dedi. Yapmış bulunduğu bildirimde, gümüş farkındalığının Türkiye'de son senelerde arttığını açıkladı. "Altının maliyetinin altından uyanmak
zorlaşıyor.'' dedi.

İslam Memiş yatırımcıların bu sene gümüşe daha çok yöneleceklerini açıkladı. Gümüş fiyatlarındaki yüskelişlerin devam edeceğini açıklayan Memiş, yatırımcıları gümüş almaları konusunda uyardı.

Peki bugün gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüş fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? 12 Ocak 2023 gümüş fiyatları.

SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATI 12 OCAK 2023

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler gümüş yatırımcıları ve gümüş almayı düşünenler tarafından araştırılıyor. Bugün gümüş fiyatları güne yukarı yönlü başladı. gümüşün gram alış fiyatı 14,28 lira, satış fiyatı ise 17,48 liradans atılıyor.Bugünn gümüşün ons fiyatı ise 23,69 dolardan değerleniyor. 

Gram altın 160 TL birden fırlayacak! Altın dehası İslam Memiş beklenen tarihi açıkladı! Herkesin haberi olsun

Gram altın net 2.000 TL olacak! Altının piri İslam Memiş o tarihi açıkladı! Bakan bir daha bakıyor! Acele edin

İslam Memiş gümüş için resmen rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü!