Kent Haberleri

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan çok kazanacak! Ne altın ne de dolar!

Altın  ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bu sene yatırımcılarına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar! Gümüş bu sene yatırımcısına kazandıracak. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu  belirten Memiş, bu sene de gümüşe yatırım yapanların çok kaznaçlı çıkacaklarını açıkladı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu  belirten Memiş, bu sene de gümüşe yatırım yapanların çok kaznaçlı çıkacaklarını açıkladı. 
 

GÜMÜŞE YATIRIM YAPAN KAZANACAK!

2022 yılında yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş, bu sene de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olacağı söyleniyor. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak özellikel gümüş konusunda gümüşü önemseyin dedi. İslam Memiş gümüş ile ilgili  şu ifadeleri kullandı:  ''Ons gümüşte 23 dolar sihirli seviyemiz. Gram gümüş ekranlarda 13.87 ancak serbest piyasalarda 14.48 lira.

Pozitif beklentim ve düşüncem devam ediyor. 16 ve 18 lirayı bekliyoruz, hedef 20 lira seviyesi. Ons gümüşte 23 dolar sihirli seviyemiz. Gram gümüş ekranlarda 13.87 TL ancak serbest piyasalarda 14.48 lira.

Pozitif beklenti ve düşüncem devam ediyor. 16 ve 18 lirayı bekliyoruz, hedef 20 lira seviyesi.'' ifadelerini kullandı.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? 24 Mart 2023 gümüş fiyatları kaç lira? Son dakika gümüş fiyatları...

 

BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 24 MART 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜMÜŞ BUGÜN KAÇ TL? 

Gümüş fiyatları bugün yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere gelmesi ile altın alamayan binlerce yatırımcı güöüşe yöneldi. Bugün gümüş fiyatları güne yükselişle başladı. Gümüşün gram alış fiyatı 14,25 TL, satış fiyatı 14,74 TL seviyesinden değerleniyor.

24 Mart Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları

Doların 17 TL birden fırlayacağı tarih açıklandı! Elinde doları olanlar bu tarihe iyi bakın

Euro rekora koşuyor! Euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? Son dakika euro/TL kuru