Kent Haberleri

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Herkes bundan alıyor! Hemen bakın!

Alıtn ve piyasa uzmanı İslam  Memiş, yatırımcıları uyararak ''Buna yatırım yapanlar servetine servet ekleyecek'' dedi. Herkes bundan alıyor! Hemen bakın... Herkes bundan alıyor! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde bir miktar parası olan yatırımcıları uyararak, ''buna yatırım yapan servetine servet ekleeycek'' dedi. Herkes bundan alıyor! Hemen bakın... 

''BUNA YATIRIM YAPAN SERVETİNE SERVET EKLEYECEK''

İslam Memiş, yatırımcılara en kazançlı çıkacakları yatırım aracını açıkladı. 2022 yılında gümüşün yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağladığını belieten Memiş, 2023 yılında da yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

Memiş:' "Gümüşün gramı, son iki senedir gram altını tahtından eden değerli bir yatırım aracı oldu.

2020 yılında 2.50 TL olan gümüşün gramı, bugünlerde 13 TL seviyelerinden  işlem görüyor. Yani, 2020 yılında 100 bin liraya 40 kg gümüş alan yatırımcının bugün 100 bin TL'sini 595 bin lira yaptığını gördük. 100 bin TL'nin  aylık sabit getirisi 20 bin 625 lira oldu. Bu, çok büyük bir kazanç ve getiri" şeklinde düşüncelerini açıkladı.

İslam Memiş, altın/gümüş rasyosunun 82 seviyesinde olduğunun vurgusunu yaparak "Yıllık bazda 74-96 seviyesinden işlemler gerçekleştirdi. Şu an yine yüksek.

Yani bu seviyeden altın ile gümüş almak ucuz anlamına geliyor.  Gümüşün hikayesi, altına göre daha farklı. Dünyanın fiziki gümüşe ihtiyacı her geçen gün artıyor.

Gümüş değerli bir metaldir ve mücevher, madeni para, elektronik ve fotoğrafta yaygın olarak kullanılan bir element" diyerek gümüşün önemine vurgu yaptı. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? Gümüş kaç TL? 1 Mart 2023 gümüş fiyatları kaç lira? Son dakika gümüş fiyatları...

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 1 MART 2023 GÜMÜŞ NE KADAR?

Milyonlarca yatırımcı güncel gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor.  Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yukarı yönlü başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,05 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 12,76 ira, satış fiyatı ise 13,32 lira seviyesinden değerleniyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 1 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Merkez Bankası duyurdu! Doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın

Elinde euro olanlar hemen baksın! Euronun füze gibi uçacağı tarih resmen belli oldu! Hemen gardınızı alın