Kent Haberleri

İslam Memiş resmen açıkladı: 2023 yılında sizi en çok zengin edecek yatırım aracı bu! Hemen bakın

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023 yılında yatırımcıları en çok zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Hemen bakın! Elinde bir miktar para olan yatırımcılar neye yatırım yapmaları gerektiğini araştırıyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyarara 2023 yılında en çok zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Elinde bir miktar para olan yatırımcılar neye yatırım yapmaları gerektiğini araştırıyor. 

İslam Memiş resmen açıkladı: 2023 yılında sizi en çok zengin edecek yatırım aracı bu! Hemen bakın!

2023 YILINDA SİZİ EN ÇOK SENGİN EDEK YATIRIM ARACI!

İslam Memiş 2022 yılında yatırımcılara en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu açıkladı. Bu sene için de yine gümüşü işaret eden Memiş şu ifadeleri kullandı: ''İslam Memiş, "Gram gümüş, son iki yıldır gram altını tahtından eden değerli bir yatırım aracı oldu.

2020 yılında 2.50 TL olan gram gümüş, bugünlerde 14.88 TL'den işlem görüyor. Yani, 2020 yılında 100 bin liraya 40 kg gümüş alan yatırımcının bugün 100 bin lirasını 595 bin lira yaptığını gördük. 100 bin liranın aylık sabit getirisi 20 bin 625 lira oldu. Bu, çok büyük bir kazanç ve getiri" şeklinde düşüncelerini açıkladı.

İslam Memiş, altın/gümüş rasyosunun 82 seviyesinde olduğunu da belirterek "Yıllık bazda 74-96 seviyesinden işlemler gerçekleştirdi. Şu an yine yüksek.

Yani, bu seviyeden altın ile gümüş almak ucuz anlamında oluyor. Gümüşün hikayesi, altına kıyasla daha farklı. Dünyanın fiziki gümüşe ihtiyacı her geçen gün artıyor.

Gümüş değerli bir metaldir ve mücevher, madeni para, elektronik ve fotoğrafta yaygın olarak kullanılan bir element" dedi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? Gümüş kaç TL? 28 Şubat 2023 gümüş fiyatları kaç lira? Son dakika gümüş fiyatları...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ LİRA? 28 ŞUBAT 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Milyonlarca yatırımcı gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Gümüş fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 20,53 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 12,44 lira, satış fiyatı ise 13,01 seviyesinden değerleniyor. 

Doların eli kulağında! 24 TL olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Koşan kazanacak

Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları

Euroda 15 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Analistler peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın