Ekonomi

İslam Memiş şaşkınlık yaratan haberi duyurdu! Son gelişme herkesi şaşırttı! Altın alacaklar hemen bakın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bile şaştı kaldı. Dolar ve gram altındaki farklı fiyatları duyurdu. İşte detaylar!Dolar ve gram altındaki 3 farklı fiyatı dile getiren ekonomist İslam Memiş, bu ortamda yapılması gerekenleri bir bir anlatıp, uyarılarda bulundu

Uzman isim gram altında kendisini şaşırtan gelişmeyi açıkladı. Dolar ve gram altındaki 3 farklı fiyatı dile getiren ekonomist İslam Memiş, bu ortamda yapılması gerekenleri bir bir anlatıp, uyarılarda bulundu.

İşte İslam Memiş, gram altınla ilgili son açıklamaları…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, geçerli olan Kapalıçarşı fiyatlarına vurgu yaptı. İslam Memiş, "Altın alalım mı yoksa satalım mı? Dolar kurunda yükselişler nereye kadar sürecek? Bu gibi soruların yanıtlarını verdi.

Borsa İstanbul 5017 puan seviyesinde bulunuyor ve 4950 ile 5250 endeks tarafında takip edilebilir seviye. Ben bu yükselişlerin kalıcı olacağını düşünüyorum. 5250 kolay geçilemez borsada. Aşağıda alanımız var ama yıl içinde 6000 puan seviyeleri de direnç seviyeleri olarak hemen önümüzde durmaktadır. Alımların gerçekleşmesi içinde risklerin ortadan kalkması gerekmektedir."

3 FARKLI FİYATLAMA OLUŞUYOR!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ve diğer döviz kurlarında ekran fiyatları, banka fiyatları ve bunlarla birlikte Kapalıçarşı fiyatları olmak üzere 3 farklı fiyatlama oluştuğuna vurgu yapan ve makas aralığına da bakılması gerektiğini belirterek, yapılması gerekenler konusunda uyarılarda bulundu;

"Dolar kuru ve döviz kurlarında 3 fiyat mevcut. Ekran, televizyondaki fiyatlar, bankadaki fiyatlar, Kapalıçarşı'daki fiyatlar. Son bir yıldır 3 tane fiyat bulunmaktadır. Bunu her videoda anlatmaktayım. Bozduracaklar var ise gaza gelmeyin diyebilirim. 3 kur var arkadaşlar. Ekrandaki kur, çöp, hiçbir faydası olmayan. Bankadaki kurlar geçerli ama bunlar sanal. Üçüncüsü de Kapalıçarşı'dan fiziki olan ve aldığınız dolar kuru. TV'lerde 19.40 seviyesinde bugün ise, bankada 19.88'de, Kapalıçarşı'da dolar alım kuru 20.60 liradır. 3 ayrı fiyat var. Bozdurma tarafında da 20.50'den bozdurabilme durumu bulunmaktadır. Makas aralığı da açıktır. Dolar tarafında bu sene için pozitif görünüm sürüyor. Haziran ayından sonra yıl içerisinde 25-25 liranın mümkün olacağını dile getirdik. Bugün 20 üzerinde rakamları görenler neden şaşırır ve bununla birlikte panik olur, bu bir şey değildir. Bu fiyatlar yıl içerisinde bu seviyeleri görecek ama son bir haftadır, bir kargaşa ortamı var yani kaos ve belirsizlikte var. Gerisini siz düşünün.”