Kent Haberleri

İslam Memiş servetinize servet katacak yatırım aracını açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde bir miktar birikmiş parası olanlar için servetinize servet katacak yatırım aracını açıkladı. Adeta altın piyasasının nabzını tutan İslam Memiş, elinde birikmiş parası olan yatırımcıları uyararak servetlerine servet ekleyecek yatırım arasını açıkladı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın ve gümüş yorumları ile her zaman dikkatleir üzerine çekmeyi başardı. Adeta altın piyasasının nabzını tutan İslam Memiş, elinde birikmiş parası olan yatırımcıları uyararak servetlerine servet ekleyecek yatırım arasını açıkladı.

2023 GÜMÜŞ YILI OLACAK!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşüş geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Yatırımcılar geçen sene gümüşte yüzde 45 kazanç sağladı. Bu sene ise gümüş fiyatlarının yukarı yönlü harteket edeceğini söyleyen Memiş önemli açıklamalarda bulundu. 

2023 yılının gümüş yılı olacağını söyleyen Memiş: ''Yılın çeyreğini yükselişle tamamlayan altın ve gümüş fiyatları, nisan ayının ilk haftasında yeni rekor denemesi yaptı. Altının ons fiyatı 2025 dolar, altının gram fiyatı ekranlarda 1252 lira, Kapalıçarşı ve bankalarda 1283 liraya yükseldi. Gümüşün ons fiyatı 24,90 dolar, gümüşün gram fiyatı ekranlarda 15,35 lira, Kapalıçarşı ve bankalarda 16,00 liraya yükseldi.

Yani, aşağıda alanı kalan altın ve gümüş fiyatlarında alım yapamayanlar üzülmemeli. Dolar endeksinin (dxy), 101,17 seviyesine gerilemesi, yükselişi şimdilik destekliyor. Yukarda 103 direnci hâlâ bulunmakta fayda var.

Haziran sonrası 1300-1400-1500’lü rakamlara alışırız. Ons altın da 2350 dolar. Gümüşün gram fiyatında 20 lira, ons da 40 dolar. Makas aralığını açmaya devam ediyorlar. Ondan sebep satış için risk almamak en mantıklısı.'' dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Gümüşün ons fiyatı 24,88 bandında hareket ediyor. Gümüşün gram alış fiyatı 15,51 TL, satış fiyatı 16,099 TL seviyesinden işlem görüyor.

Altın uçuşa hazırlanıyor! Tutabilene aşk olsun! 5 Nisan gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 

Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!