20 / 08 / 2024

İslam Memiş, sır gibi saklanan altın planını açıkladı! 'Ters köşe yapacaklar' dedi rakam verdi! Yatırımcılar hazır olun!

İslam Memiş, sır gibi saklanan altın planını açıkladı! 'Ters köşe yapacaklar' dedi rakam verdi! Yatırımcılar hazır olun!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirerek 'ters köşe yapacaklar' diyerek yatırımcıları uyardı.



Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarını tedirgin edecek bir açklama yaptı. Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliği sosyal medya hesabından değerlendirdi.

ALTINDA TERS KÖŞE YAPACAKLAR

İslam Memiş, ons altının 2.500 dolar seviyesi ile rekor kırdığını açıkladı. İlk direnç seviyelerinin 2,520 ve 2,540 dolar olacağı yönünde öngörüsünü paylaştı. Memiş '' Sanırım misilleme haberini önceden aldılar.
Ya da ters köşe yapıp 2.380 dolar  yapacaklar.'' diyerek haftasonunu işaret etti. 

İslam Memiş, hafta sonu misilleme olmazsa altında ters köşe yapacaklarını açıkladı. İşte Memiş'in sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o açıklama...

İslam MEMİŞ @islammemiss
Altın 2.500 $ kırdı.
2.520 ilk 2.540 $ ikinci direnç seviyeleri.
Sanırım misilleme haberini önceden aldılar.
Ya da ters köşe yapıp 2.380 $ yapacaklar.
Haftasonu misilleme olmazsa, ters köşeyi yaparlar.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı sonrası altının ons fiyatı 2525 doları aştı. Gram altın ise karar sonrası 2789 liraya yükselerek rekor kırdı. 

Her tahmini tutan İslam Memiş şimdi de beklediği olası rekorları açıkladı!

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 20 Ağustos 2024 altın fiyatları

Geri Dön