Ekonomi

İslam Memiş son bir gün deyip uyardı! Perşembe günü gram altın işte bu seviyeye çıkacak!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Perşembe gününün yaklaştığını belirterek, gram altına dair açıklamalarda bulunmuştu. İşte haberin detayları!Memiş, gram altına dair herkesin merak ettiği o açıklamaları yaptı

Son günlerde piyasaya dair yaptığı açıklamaları ile gündem olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten son 1 gün çağrısı geldi. Memiş, gram altına dair herkesin merak ettiği o açıklamaları yaptı.

İşte haberin detaylar…

Perşembe günü için uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının yakın zamanda çıkabileceği seviyeyi söyledi. Analist Memiş, aynı zamanda dolara dair de dikkat çeken bir tespitte bulundu.

YÜKSELİŞİN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

TV100.com’daki köşesinde piyasa hakkında önemli bir konuyu kaleme alan İslam Memiş’in o yazısı şu şekildeydi; “Kasım ayının ilk haftasını yükselişle tamamlayan altın ve gümüş fiyatlarında yükselişin devam edeceğini düşünüyorum. Geçtiğimiz Cuma gününü altının ons fiyatı 1.681 dolar, gümüşün ons fiyatı 20,85 dolar seviyesinde noktaladı. Altının ons fiyatı yüzde 3,20 olurken, gümüşün ons fiyatında yüzde 7,09’luk bir yükseliş yaşamıştı. Bu yükselişin devamı önemliydi. Bitcoin yüzde 4,45’lik yükselirken pariteler de yüzde 2 pirimli kapandı.

PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Perşembe günü ABD enflasyon verisi açıklanacak. Geçen ay yüzde 8,2 açıklanan ABD enflasyon verisi beklentinin üzerinde gelmişti. Perşembe günü yüzde 8 olarak açıklanması bekleniyor. Yurt içi piyasalarda da Perşembe günü İşsizlik verisini takip edeceğiz. Altın, gümüş, pariteler ve kripto paralarda en dip sevilerin görüleceğini düşünüyorum. Bundan sonra ki süreçlerde yeni bahaneler ile yükselişleri takip edeceğiz.

DOLAR DEĞER KAYBEDEBİLİR!

Dolar endeksi konusunda da 110,67 seviyesinden kapanış yapan dolar endeksi 109,50 devamında 108,50 seviyesine gerileyebilir diyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Bu hafta TL ve borsa tarafında pozitif ayrışmanın süreceğini, piyasaların haftaya moralli başlayacağını görebiliriz. Konuyu toparlayacak olursam, bu hafta dolar karşısında gram altın, ons, gram gümüş, ons gümüş ve bitcoin gibi her şey yükselirken, dolar uluslararası piyasalarda değer kaybeder” şeklinde konuştu.

Hisseli yere ev yapılır mı?

Elinizi çabuk tutun en az 2 kat maaş verilecek! Sağlık Bakanlığı personel alımında sona yaklaşılıyor! İşte son tarih!