Kent Haberleri

İslam Memiş son kez uyardı! Bir kez daha düşünün! Buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, son zamanlarda yaptığı açıklamalarda gümüşün 2023 yılında yatırımcısına çok kazandıracağını açıkladı. Yatırımcılara en çok gümüşn kazanfıracağını söyleyen Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Yatırımcılara en çok gümüşn kazanfıracağını söyleyen Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu. 

2023'TE EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM GÜMÜŞ OLACAK!

2022 yılında  yatırımcısına en çok kazandıraan yatırım aracı gümüş oldu. Gümüşün geçen sene yatırımcısına tam yüzde 45 kazanç sağladığı açıklandı. 2023 yılının gümüşün yılı olacağını söyşeyen Memiş yatırımcıları uyarıyor. Gümüş alın, gümüşe yatırım yapın diyen Memiş yatırımcılara aceleci davranmalarını söyleyerek bir kez daha düşünmeleri gerektiği konusunda son kez uyardı.

İslam Memiş özelikle Haziran'dan sonra gümüş fiyatların yükselişe geçeceğini belirterek gümüş fiyatlarının 40 dolar olacağını söyledi. Gümüşün gram fiyatının ise 20 dolar oalcağını açıklayan Memii yeni rekorların yolda olduğunu söyledi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar oldu?

10 NİSAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA?

10 Nisan Pazartesi günü gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafındana raştırılıyor. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu, gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü, gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu?'' gibi sorularını yanıtlarını araştırıyor.

Bugün gümüşün gram alış fiyatı 15,58 TL, satış fiyatı 16,155 TL, ons fiyatı 24,755 dolardan değerleniyor. Bugün gümüş fiyatları güne değer kayederek başladı. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar bu rakamı görür görmez resmen yıkılacak! Hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Beklenen rakam sonunda paylaşıldı! Euronun yönü resmen böyle olacak!