Kent Haberleri

İslam Memiş son kez vurgu yaptı! Buna yatırım yapan servetini katlayacak! Yatırımcılar yerinde duramayacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''buna yatırım yapan servetini katlayacak'' diyerek son kez vurgu yaptı. Yatırımcılar yerinde duramayacak...  Buna yatırım yapan servetini katlayacak! Yatırımcılar yerinde duramayacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş elinde parası olan vatandaşların hangi yatırım aracının kazançlı çıkacağını açıkladı ve son vurgusunu yaptı.  Buna yatırım yapan servetini katlayacak! Yatırımcılar yerinde duramayacak...

BUNA YATIRIM YAPAN SERVETİNİ KATLAYACAK!

İslam Memiş, 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının gümüş olacağını söyledi ve son kez vurgusunu yaptı. Memiş, gümüşe yatırım yapan yatırımcıların kazançlı çıkacaklarını söyleyerek gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

GÜMÜŞ FİYATLARI BU KADAR OLACAK: YATIRIMCILAR YERİNDE DURAMAYACAK

İslam Memiş gümüş fiyatlarının 2023 yıl sonuna kadar rekor kıracağını söyledi. Memiş: ''Gümüşün düşmesi ile beraber gümüş fonlarına da harika bir giriş yapıldı. Gümüşün ons fiyatında 25 ila 26 dolar seviyesinde görebiliriz. Elinde altın ve ABD doları bulunan vatandaşlar kesinlikle gümüşü de ihmal etmemesi gerekir’’ dedi.

İslam Memiş gümüşün gram fiyatında 20 TL seviyelerin görüleceğini açıkladı. Memiş gümüş için yıl sonu beklentisini şu şekilde açıkladı:  "Gram gümüş 14.07 Tİ. Gümüş gram için geç mi kaldım? Sana fırsat gelecek. Çünkü gümüşün ons fiyatında 40 dolar, gram fiyatında 20 lira seviyesini beklemeyi sürdürüyoruz. 2023 yılı gümüş yılı olacak. Gümüşle alakalı yıllardır bütün beklentilerimizi biliyorsunuz" diyerek son kez vurguladı.

Güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar? 27 Şubat 2023 gümüş fiyatları kaç TL? 27 Şubat 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEl GÜMÜŞ FİYATI KAÇ LİRA? 27 ŞUBAT 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

27 Şubat Pazartesi günü gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Bugün gümüş fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş kaç TL? Güncel gümüş kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Bugün gümüşün ons fiyatı 20,73 dolar, gümüş gram alış fiyatı 12,60 lira, gümüş satış fiyatı ise 13,161 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altında şiddetli deprem! Bu rakamları görenler darmaduman oldu! Hemen bakın! 27 Şubat 2023 altın fiyatları

Doların yarın ne kadar olacağı belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Hemen bakın!