Kent Haberleri

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün...

Altın ve para piyasaları uzmananı ünlü analist İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişlerin arından yatırımcıları üstüne basa basa uyardı...

ALTIN REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRDI!

Yatırımcıların en güvenli liman olarak gördüğü altın fiyatları ABD'de meydana gelen banka iflaslarından sonra rekor üstüne rekor kırdı. Bu yükselişler karşısında İslam Memiş yatırımcıları üstüne basa basa uyardı.

BU TUZAĞA AMAN DÜŞMEYİN!

Ons altın 11 ayın zirvesine yükseldi. Dün 1980 dolara kadar yükselirken gram altın 1200 TL seviyesini aştı.  Altın fiyatlaırnın da da yükseleceğini söyleyen İslam Memiş, yüksek seviyelerde altın satmayı düşünen yatırımcılara ''sakın bu hataya düşmeyin'' diyerek uyardı.

Altındaki yükselişlerin daha devam edeceğini açıkayan Memiş: Altının yükseliş yolu uzun ve istikrarlı olacak" ifadelerini kullandı. Memiş, önümüzdeki süreçte bir fiyat dengelemesi yaşanabileceğini ve altında ufak çaplı düşüş hareketlerinin gözlemlenebileceğinin altını çizerek, "Yine de bir düşen altın iki yükselecek, 2023 altının yılı olacak" dedi.

Her dönem yaşandığı gibi dengelerde panik havasına giren aytırımcıların il değer kaybettiğini altınlarını satmamalarını, satıldktan sonra ise çok pişman olacaklarını söyledi. 

ALTIN PİYASASININ GÖZÜ BU TARİHE ÇEVRİLDİ!

Altın piyasası merakla Fed'in faiz kararını açıklayacağı 21-22 Mart tarihlerini bekliyor. 

İflas eden bankaların ve tehlikeye giren ABD finansal sisteminiden sonra ilk kez toplanacak olan ABD Merkez Bankası (FED), 21-22 Mart'ta faiz kararı için toplanacak.

SBV krizinin öncesinde toplantıdan 25 ya da 50 baz puanlık faiz artırımı çıkmasına kesin gözüyle balıyor. Piyasalar, yapılacak faiz artırımının bankaları daha da baskılayabileceğini düşündükleri için FED toplantısı hakkındaki beklentilerini tersine çevirdi.

Elinde nakit parası olanlar altın yerine bunu alsın diyen İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Buna yatırım yapan kazanacak

18 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL?

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Doların yönü resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ters köşe olacak! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi