29 / 04 / 2024

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Gümüş bugünden sonra böyle olacak! Hemen bakın!

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Gümüş bugünden sonra böyle olacak! Hemen bakın!

Altın uzmanı İslam Memiş gümüş ile ilgili önceki açıklamalarında çarşamba gününe dikkat çekerek dikkat etmeleri konusunda uyarmıştı. Peki Bugünden sonra sonra gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bugün gümüş fiyatları ne kadar?



Altın uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, piyasaları etkileyecek verilere dikkat çekti. Bugün ABD faiz kararı açıklanacak. Kritik veri öncesi yatırımcıların gözü altın, gümüş ve döviz kurlarında. Altın uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları ''Çarşamba günü'' yani bugün konusunda uyarmış, altın ve gümüş fiyatlarının bugünden itibaren ne kadar olacağını açıklamıştı.

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ YORUMU!

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının bugünkü FED faiz kararından sonra gerileceğini açıkladı. Bugün gümüş fiyatlarında gerileme beklediğini söyleyen Memiş  bugünden sonra gümüş fiyatlarının yükselmeye geçeceğini belirtti.

Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili şunları söyledi: ''Ons altında 2.120 dolar, gümüşün ons fiyatında 24,70 dolar destek seviyeleri var. Sonra tekrar yükseliş başlamasını bekliyorum." dedi. 

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞÜN GRAMI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ KAÇ TL? 20 MART 2024 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

20 Mart 2024 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''bugün gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? 20 Mart 2024 gümüş fiyatları ne kadar?'' sorularını araştırıyor.  Gümüşün ons fiyatı bugün 24,86 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 26,35 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 27,133 liradan işlem görüyor. 

Saat 15:05 itibariyle altının ons fiyatı Kapalılçarşı'da 2,153 dolar. Gram altının fiyatı 2,497 lira, çeyrek altın fiyatı 4,268 lira, yarım altın fiyatı 8,337 liradan satılıyor. 

Ekonomist Barış Soydan: Altında kota kaldırılırsa gram altının fiyatı bir anda 2.450 liradan 2.200 liraya düşer!

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön