Kent Haberleri

İslam Memiş yatırımcıları uyararak son şans için tarih verdi! Servetine servet eklemek isteyenler acil baksın

İslam Memiş yatırımcıları uyararak son şans için tarih verdi! Servetine servet eklemek isteyenler acil baksın! Uzman isim tarafından gelen açıklama ile birlikte yeni öngörülerini açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarını ilgilendiren açıklama geldi. Uzman isim tarafından gelen açıklama ile birlikte yeni öngörülerini açıkladı. Daha öncesinde birçok kez isabetli tahminlerde bulunan uzman isim net tarihi açıkladı.

TV100'deki yazısında yatırımcılar için önemli detayları açıklayan İslam Memiş servetine servet eklemek isteyenleri uyardı.

İSLAM MEMİŞ'TEN SON ŞANS UYARISI!

İslam Memiş gümüşün çok ucuz olduğunu belirterek, yatırımcıları uyardı.  Gümüş orta ve uzun vadede belirtilen değerin oldukça altında olduğunu ifade ederek bu sevilerden alım yapanların karşı çıkacaklarını açıkladı. Gümüşün 23 dolar seviyesini kırmasıyla birlikte yükselişe başlayacağını belirtti. Altın fiyatları hakkında ise geçtiğimiz hafta itibariyle artan ONS altın ve gram altın fiyatlarında yaşanan yükselişin yatırımcıları endişelendirmemesi ve üzülmemesi gerektiğini vurguladı.

Gümüşün 2023 yılına damgasını vurcağını belirten Memiş, yatırımcıların servetine servet ekleyecek ''son şans olarak'' açıkladı. Gümüş sene sonuna kadar 20 TL olacak diyen Memiş, gümüşün onsunda beklentisini de 40 dolar olarak açıkladı.

Gümüş fiyatları için bunlar daha iyi günler diyerek uyaran Memiş, gümüş fiyatlarının 20 lira seviyelerini aşacağını belirterek 2023'yılının şampiyon yatırım aracı olacağını söyledi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira? 14 Mart gümüş fiyatları kaç lira? Son dakika gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ KAÇ LİRA OLDU? SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI

14 Mart Salı günü gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Bugün gümüş fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Gümüş alış fiyatı 13,37 lira, gümüş satış fiyatı 13,83 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak