28 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 



Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altındaki yükseliş devam ederken, elinde altını olanlar ''altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştıyor. Altın uzmanı İslam Memiş altın yatırımcıları için kritik açıklamalar yaptı. Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek, altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek, düşüşün devam edip etmeyeceği konusunda bilgi verdi. 

ALTIN FİYATLARI CUMA GÜNÜ NE OLUR?

İslam Memiş, altındaki yükselişlerden dolayı altının çok pahalı hale geldiğini söyledi. Ardından 2024 yılı içinde 2350 dolar seviyesinin görüleceğini belirten Memiş, yükselişlerin zaten yavaş yavaş olması gerektiğine vurgu yaptı. Fakat cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerine ve Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarına dikkat çeken Memiş, bir bahane bulunarak altın fiyatlarının 100 dolar gerileyeceğini açıkladı.

İslam Memiş ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

ALTINDAN NASIL KAR EDİLİR?

İslam Memiş altın yatırımcıları için önemli püf noktalara değindi. Altın yatırımı yapanlar için nasıl kar edilmesi gerektiği ile ilgili de bilgiler verdi. 

Gram altın 2327 liraya kadar yükseldi. Cuma günkü kapanış ise 2173 lira seviyesindeydi. Günde 100 lira yükselmesinin sağlıksız olduğuna dikkat çeken Memiş, yatırımcıları altın konusunda uyardı. Bu kadar agrasif yükselişlerin doğru olmadığını bu yükselişlerin dolar bazlı ve ons bazlı olduğunu söyleyerek dikkat edilmesini söyledi. 

Memiş, altındaki bu agrasif yükseliş karşısında kar satışlarına dikka edilmesini söyledi. Altında takip edilecek bant aralığının 2170-2270 dolar olduğunun altını çizdi. 

İslam Memiş ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

GRAM ALTIN BUGÜN 2 BİN 300 LİRAYI AŞTI!

6 Mart 2024 altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 300 lirayı geçerek tarihi rekorunu kırdı ve 2 bin 327 TL oldu. Ons altın bugün 2127 dolar seviyesinde. 

2024 gram altın 24 ayar fiyatı resmen uçtu! Altın yeni rekora koşuyor! 5 Mart 2024 son dakika altın fiyatları

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Geri Dön